Istabas augi – talismani atkarībā no horoskopa zīmes

Strēlnieks

Strēlnieks (23. novembris – 22. decembris) vienmēr ir aizrautīgs ceļotājs, viņu piesaista ārzemes, jo viņu vada Jupiters. Citrusa augļu skābā garša ir arī Strēlnieka sirdī, jo tā ir Jupitera iecienītā garša.

Izvēloties augus, Strēlnieks var attīstīt aizraušanos ar ceļošanu un citu valstu kultūru apgūšanu. Citronu koks veicinās panākumus biznesā un palīdzēs paplašināt jūsu redzesloku.

Bonsai palīdzēs izprast dzīves gudrību un iemācīs saprast cilvēkus.

Mežāzis

Saturns, kas valda pār Mežāžiem, piešķīris visiem, kas dzimuši no 23. decembra līdz 20. janvārim, stabilu raksturu. Tādēļ daudziem Mežāžu augiem ir taisns un šaurs stublājs. Mežāža galvenais talismans ir naudas koks, kas sniedz materiālos labumus.

Dracēna pasargās tevi no nevajadzīga satraukuma, stresa un palīdzēs organizēt savas domas.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji mēdz izgudrot visu, kas jauns, ārkārtējs, viņiem ir unikālu ideju un talantu pazīmes.
Tāpēc Ūdensvīra ziedi veicina ārkārtēju īpašību attīstību. Tiem, kas ir dzimuši no 21. janvāra līdz 19. februārim, ir piemērotas papardes mājās vai darbā.

Bet puansetijas ienesīs mājā prieku un atklās slēptos talantus.

Zivis

Dzimušie no 20. februāra – 20. martam, cenšas attīstīt garīgumu, dievišķo kalpošanu. Ziedi, kurus Zivīm dāvā Venēra, palīdzēs iegūt šīs izcilās īpašības. Acālija palīdzēs atjaunot iekšējo harmoniju.

Tāpat uz Zivīm labi iedarbojas visi akvārija ūdens augi.

Katram no šiem augiem ir savas unikālās īpašības, kuras ar pienācīgu rūpību labvēlīgi ietekmēs tā īpašnieku, attīstīs un stiprinās tajā nepieciešamās īpašības un spējas. Augi ļauj mums uzlabot atmosfēru mājā un vispārējo labsajūtu, kā arī palīdz saskaņot iekšējo pasauli.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru