Īrijā joprojām meklē pazudušo Annu Varslavāni; viņa varētu būt noslepkavota

Foto – Garda Press Office

Pirmdienas vakarā televīzijas RTE raidījumā “Crimecall” piedalījās pazudušā Viljama Mo (William Maughan) ģimene un atkal lūdza sniegt informāciju par vīrieša un viņa draudzenes, latvietes Annas Varslavānes pazušanu, vēstī baltic-ireland.ie, atsaucoties uz vietni www.extra.ie.

Pāris pazuda 2015.gada aprīlī un tiek uzskatīts, ka abi ir noslepkavoti. Ģimene stājusies kameru priekšā cerībā iegūt kādu informāciju par to, kas ar abiem pazudušajiem noticis.

Anna kopā ar mammu atbrauca uz Īriju, kad viņai bija astoņi gadi. Diemžēl 2013. gadā māte nomira. Jaunā sieviete kopā ar savu draugu Viljamu dzīvoja Gormanstonā, bet pazušanas dienā plānoja pārcelties uz Tallatu, kur dzīvo drauga ģimene.

Kā jau agrāk ziņots, Viljams un Anna pēdējo reizi tika redzēti 2015. gada 14. aprīlī Gormanstonas apkaimē. Kopš tā laika viņu atrašanās vieta nav zināma. Gan radinieki, gan likumsargi uzskata, ka abi ir nogalināti un viņu ķermeņi aprakti kādā nezināmā vietā.

Tagad, gandrīz pēc četriem gadiem, pazudušā vīrieša ģimene joprojām izmisīgi cenšas atrast pāra mirstīgās atliekas, lai tās pienācīgi apbedītu.

Viljama vecāki raidījumā stāsta, ka gadi kopš dēla un Annas pazušanas ir bijuši kā spīdzināšana un elle, ka šādas ciešanas un sāpes nav pelnījusi neviena ģimene.

Gan vecāki, gan pazudušā vīrieša māsa emocionāli uzrunā skatītājus, lūdzot tos, kam ir jebkāda informācija par Viljama un Annas pazušanu, vienkārši paņemt telefonu un piezvanīt.

Džozefs Mo teica: “Sniedziet mūsu ģimenei kaut nedaudz miera, lai varam apbedīt mūsu dēlu kopā ar Annu. Lūdzu, izdariet to.”

FOTO: Garda Press Office

Pievienot komentāru