Zināms, kas vadījis šodien Priekules novadā avarējušo helikopteru FOTO, VIDEO

Jau vēstījam ka šodien Priekules novada Gramzdas pagastā, rallija laikā nogāžoties helikopteram, viens cilvēks gājis bojā, bet trīs cietuši.

LASI ARĪ: Priekules novadā notikusi aviokatastrofa, ir cietušie un bojā gājušais FOTO

Avarējušais lidaparāts ir četrvietīgais “Robinson R44”, kas ražots 2006.gadā un Latvijā reģistrēts 2014.gada 7.februārī ar nacionālās reģistrācijas zīmi YL-HBH. Lidot un arī iegādāties šo helikopteru piedāvā kompānija “Baltijas helikopters”. “Firmas.lv” dati liecina, ka 2000.gada beigās Jelgavas novada Glūdas pagastā reģistrētā SIA “Baltijas helikopters” uzņēmums pilnībā pieder 1964.gadā dzimušajam Aldim Paugam, kurš ir arī šī uzņēmuma vienīgais valdes loceklis, raksta liepajniekiem.lv.

FOTO: facebook.com/peteris.purmalis

Civilo helikopteru, kas šodien rallija “Liepāja” laikā avarēja Priekules novada Gramzdas pagastā, pilotēja Polijas pilsonis, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa priekšnieks Gints Ešenvalds.

FOTO: facebook.com/peteris.purmalis

Viņš gan neatklāja, ka vai šis Polijas pilsonis negadījumā ir gājis bojā vai cietis. G.Ešenvalds norādīja, ka par negadījumu ir sākts kriminālprocess, un patlaban notikuma vietā tiek gaidīti pārstāvji, kas nodarbojas ar civilās aviācijas izmeklēšanas procesu.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru