Zinātnieki-klimatologi vienā balsī prognozē… Nākamā ziema būs aukstākā pēdējos 100 gados!

Pēdējos gados ziemas ir vienkārši šausmīgas: slapjdraņkis, lietus, mitrums…Bet Ziemassvētki nevis sniegputenī, bet pastāvīgos, neglītos dubļos. Viss pasaulē mainās, un tagad, kur cilvēki pat neaizdomājās par siltā apģērba iegādi, viņi uzzina, kas ir sals. Šogad visi klimatologi vienbalsīgi ziņo, ka nākamā ziema NVS un Rietumeiropā būs visaukstākā pēdējos 100 gados.

Bet nē, tas nenotiks sensacionālas globālās sasilšanas dēļ, tikai mūsu planētai ieiet jaunā klimata ciklā, un tas jau ir zināmāks par zināmu. Ko sagaidīt, lasi tālāk!

Laikapstākļi ziemai 2017-2018

Nākamajos dažos gados mēs beidzot sagaidīsim skarbās ziemas, par kurām bieži runāja mūsu vectēvi un vecmāmiņas. Sals būs skarbs, bet ievērojams aukstums sāksies jau novembrī. Termometra stabiņš noslīdēs zem nulles, bet decembra sākumā jau var sagaidīt stabilus -5 grādus.

Tāpat zinātnieki apgalvo, ka šī ziema paredz samazinātu Saules aktivitāti. Pēdējo reizi tas bija pagājušā gadsimta 50. gados! Tendence atdzišanai jau ir izsekota. Īrijā pagājušajā nedēļā temperatūra nokritās zem nulles. Bet septembrim tas ir ļoti negaidīti un dīvaini.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru