Žirinovskis: Rīga atgriezīsies Krievijas sastāvā, bet latviešiem jādzīvo mežā!

Pēc viņa teiktā, Rīga un Daugavpils kā krievu zemes jāatgriež Krievijai, bet latviešiem jāpārceļas dzīvot mežā.

“Tālākā perspektīvā – pēc gadiem 10-15 – Latvijas galvaspilsēta būs Liepāja. Bet Rīga ir krievu pilsēta, un Daugavpils – krievu pilsēta Borisgļebska, tāpat kā Narva. Tās taču visas ir krievu zemes! Atdodiet krievu zemes ar krievu iedzīvotājiem, bet paši palieciet tie kas bijāt zviedru impērijas laikos. Jūs atgriezīsieties tajā pašā stāvoklī, kādā bijāt līdz 1721.gadam, līdz tam, kad iekļāvāties Krievijas impērijā – dzīvojāt mežā, viensētās, ar govīm un bitēm, ēdāt medu un nodarbojāties ar lauksaimniecību. Latvieši atgriezīsies mežā. Bet Rīgā un Tallinā sēdēs krievu inženieri,” norādīja Žirnovskis.

Žirinovskis arī piebilda, ka pats viņš vasarnīcu Jūrmalā nepirkšot, jo tur esot odi. “Kad tiksiet galā ar odiem, tad varbūt pirkšu,” piebilda Žirinovskis.

Viņš arī norādīja, ka Latvija varot necerēt gūt kādu labumu no Eiropas Savienības un Krievijas savstarpējo sankciju atcelšanas.

“Jūsu Rīgas mērs Nils Ušakovs, kaut gan ar krievu uzvārdu, bet ir ļoti jau nu prorietumniecisks. Runā, ka sankciju atcelšanas gadījumā iegūs, pirmkārt jau, Latvija, bet ne, piemēram, Lietuva. Bet Latvija neko neiegūs! Mēs darīsim visu, lai, kamēr Latvijā un Igaunijā ir nepilsoņi, šīs valstis neko neiegūtu,” teica Žirinovskis.

focus

 

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieva Ieva</cite>

    ko tie krievi ņemās,ta žiriks,ta putins,ta krutijs,nu nav viņiem miera nav,nez kam viņiem tā Baltija vajadzīga??:))

Pievienot komentāru