Zobu pasta- 20.gadsimta lielākā afēra. Izrādās, desmitiem gadu mūs māna! FOTO

Gadu desmitiem vadošie speciālisti apgalvojuši jums, ka zobu pasta ar fluoru bagātina zobu emalju, padarot zobus veselus un skaistus. Bet patiesībā fluorizēšana- tas ir tikai bizness, kas rada miljardiem dolāru gadā. Miljardiem cilvēku dzer ūdeni un lieto zobu pastu ar nātrija fluorīdu, kas nenostiprina zobus nevienam cilvēkam.

1

Savienojums ar zobu pastu ātri uzsūcas cilvēka organismā un koncentrējas kalcija uzkrāšanās vietās – kaulos un zobos. Kā rezultātā fluorīds var vizuāli uzlabot zobus, bet tas padara tos trauslu un lūztošus, kā rezultātā aktīvākais alumīnija fluorīds izspiež mazāk aktīvos elementus – kalciju un magniju.

4

80-to gadu sākumā tika atklāts, ka fluorīds izraisa smagas kaulu deformācijas. Vairāki pētījumi pierādīja gūžas lūzumu skaita pieauguma saistību ar fluora uzņemšanu. Japāņi ir gājuši vēl tālāk: to pētniecības centri ir pierādījuši, ka fluorīds var izraisīt vēzi.

6

Tiek apgalvots, ka fluorīds kavē cilvēka enzīmu sistēmu, kā dēļ tiek iznīcināts kolagēns- organisma saistaudi. Starp citu, pat oficiālās medicīnas organizācijas ASV uzskata, ka no fluorīdu saindēšanās mirst 30-50 miljoni amerikāņu katru gadu…

©TOPRAKSTI.LV  / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru