12 instrumentu, kuriem jābūt katra vīrieša arsenālā! FOTO

Visu instrumentu iegāde vienlaicīgi var būt nozīmīgs trieciens makam. Daudz labāk ieplānot to iegādi pa 1-2 instrumeniem katru mēnesi. Arī draugiem un radiem variet dot mājienu tos uzdāvināt nākošajā dzimšanas dienā. Tā ātri tiksiet pie visa komplekta.
Šeit būs 12 pamatinstrumentiem, kuriem vajadzētu būt katrā mājā.

1

Āmurs ar naglu izvilcēju

2

Labs, masīvs āmurs, ko var izmantot naglu iesišanai un izvilkšanai. Vislabāk ir iegādāties klasisko versiju, kas sver aptuveni 0,5 kg ar rokturi, kas izgatavots no mākslīgajiem materiāliem (koks – mazāk izturīgs). Tam jābūt mēreni smagam, lai tas ērti veiktu pamata darbu.

Plakanais skrūvgriezis

3

Ar šo skrūvgriezi var pievilkt vai atbrīvot skrūves ar taisno šķautni. Šis ir viens no visbiežāk lietotajiem skrūvgriežiem, tāpēc, protams, jūsu vectēvam vai tēvam bija daži līdzīgi instrumenti dažādiem skrūvju izmēriem. Šodien ir pieejami komplekti ar dažādiem izmēriem.

Krustiņa skrūvgriezis

4

1936. gadā amerikānis Henrijs Filips izgudroja krustiņveida skrūvi un krustiņa skrūvgriezis ātri ieguva popularitāti un izplatījās visā pasaulē. Šodien šie stiprinājumi tiek izmantots ļoti bieži, tāpēc nav iespējams iztikt bez šī īpašā skrūvgrieža.

Rulete

5

Gandrīz visos gadījumos, kad kaut kas ir jāmēra, ērta un parocīga ir mērlente, tāpēc pārliecinieties, ka iegādāto instrumentu vidū šī ir pirmā.

Stellatslēga

6

No visiem instrumentiem šis, iespējams, tiek izmantots biežāk nekā citi. Šī atslēga ir neaizstājama, ja ir nepieciešams atskrūvēt vai pievilkt uzgriezni, skrūvi un citus līdzīgus dažāda leiluma priekšmetus. Tas ir daudz parocīgāk kā turēt pa rokai 50 dažāda izmēra atslēgas.

Ej uz nākamo lapu lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru