12 instrumentu, kuriem jābūt katra vīrieša arsenālā! FOTO

Muciņatslēga (ar tirkšķa mehānismu)

7

Ja jums priekšā vairāki nopietni darbi, kur būs jāskrūvē vairākas skrūves un uzgriežņi, ir pienācis laiks likt malā atslēgas un iegādāties to labāko “brāli”.

Plakanknaibles ar fiksatoru

8

Šāds rīks ir noderīgs, ja jums ir nepieciešams kaut ko saspiest un turēt ciešā tvērienā, kur ar jūsu rokām vien nebūs pietiekami. Šīs knaibles var novietot noteiktā stāvoklī, un tās stingri turēs vajadzīgo objektu. Ir vairāki plakanknaibļu veidi, standarta būs derīgas jebkuram darbam.

Plakanknaibles ar garām skavām

9

It īpaši šāds instruments ir noderīgs jebkurā darbā ar vadiem. Izmantojiet to, lai turētu, saplacinātu un attīrītu vadus. Pateicoties to formai, ar tām ir viegli darboties pat mazos caurumos.

Akumulatora skrūvgriezis

10

Labs skrūvgriezis ar dažādiem aksesuāriem var aizstāt vairākus instrumentus. Tas var kalpot kā urbis un skrūvgriezis. Galvenais – izvēlēties pareizas jaudas instrumentu, ne pārāk smagu, un ar vairākiem ātruma režīmiem, kā arī ar iespēju apgrieztai rotācijai.

Zāģis

11

Rokas zāģis ir noderīgs, strādājot ar koka priekšmetiem vai izzāģējot koku zarus. Jūs varat iegādāties elektrisko zāģi sarežģītākiem darbiem.

Līmeņrādis

12

Mēbeļu, veļas mašīnas uzstādīšanai, remonta un krāsošanas, apdares darbiem vai attēla piekāršanai pie sienas – šajos un daudzos citos gadījumos, līmeņrādis palīdzēs darbu izdarīt perfekti un gludi!

Kancelejas nazis

13

Šāds instruments nekad nestāvēs dīkā, jo ļoti bieži tas ir nepieciešams, lai kaut ko nogrieztu, pielabotu vai uzasinātu. Šajos gadījumos plānais, asais asmens būs ideāls.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru