2018.gada prognozes- kas sagaida katru horoskopa zīmi?

Skorpions

Nākamais gads dos iespēju Skorpionam atvērties citiem vēl neredzētā gaismā. Parasti tiek uzskatīts, ka viņi ir aukstasinīgi un ne pārāk mīļi. Bet patiesībā viņi ir ļoti draudzīgi un sirsnīgi. Tieši tāpēc viņi atradīs spēcīgas attiecības 2018. gadā, un daudzi pat salaulāsies. Tas kalpo kā vēl viens stimuls, lai sasniegtu jaunus augstumus karjerā.

Strēlnieks

2017. gadā jūs tikāt galā ar savām prioritātēm, bet 2018. gadā kļūsiet veiksmīgāki un laimīgāki izvēlētajā ceļā. Dzeltenā Suņa gadā optimisms tikai palielināsies. Prieku sniegs ceļojumi, jauna pieredze un paziņas. Strēlniekiem būs iespēja dalīties savās zināšanās un talantos, tāpēc citi pret viņiem izturēsies vēl labāk.

Ja grandiozs projekts jau ilgu laiku ir tavā galā, Tamāra Globa saka, ka tagad ir laiks to īstenot. Viss pāriet augstākā līmenī.

Mežāzis

Neskatoties uz to, ka dažu šīs zīmes pārstāvju spītība ir vēl lielāka nekā Auniem, daudziem Mežāžiem Gaiļa gadā varēja likties, ka veiksme ir atstājusi viņus un neatgriezīsies. Suns dos pozitīvismu un atgriezīs uzticību, būs stabilitāte un miers.

Mežāzis beidzot varēs mazliet atpūsties. Bet virziet savu dzīves pieredzi pareizajā virzienā. Labāk negriezties atpakaļ, lai pagātnes rūgtās neveiksmes nevarētu atrast vietu nākotnē.

Ūdensvīrs

Pirmā pusgada laikā viss attīstīsies labi: ģimenei un darbam būs pietiekami daudz laika un pūles. Taču miers beigsies jau gada vidū. Šajā brīdī Ūdensvīriem būs sevišķi grūts mērķis vai arī viņi gribēs veikt dārgu pirkumu. Pilnīgi norokoties darbā, viņi riskē zaudēt labas attiecības ar tuviem cilvēkiem.

Gada otrā puse kļūs par lūzuma punktu, kad nāksies pieņemt patiešām svarīgu lēmumu. Atcerieties, ka Dzeltenais Suns ir jūsu pusē, bet neļaujies neapdomātai rīcībai.

Zivis

Zivīm nākošais gads būs ļoti labs finansiālā jomā. Bet Suņa gadā kaut kas viņiem teiks, ka ir laiks izvēlēties ceļu tā, lai tas nav atkarīgs no citiem cilvēkiem, un pārvietoties izvēlētajā virzienā. Nebaidieties nākamajā gadā uzsākt jebkuru lietu un pat vairākus projektus. Tas, kas nav nepieciešams, pazudīs pats par sevi, un izvēlētais virziens būs izšķirošs. Tikai neaizmirstiet par saviem tuviniekiem, jo, pamatojoties uz nesaskaņām ar viņiem, var rasties nopietni un ilgstoši konflikti.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru