21. jūnijs – dubulti svarīga diena: vasaras saulgrieži un gredzenveida saules aptumsums

Foto – Pixabay

Šodien ir vissvarīgākā vasaras diena, jo tā notiks saules aptumsuma un saulgriežu ietekmē. Centieties ievērot astrologu padomus, lai pareizi plānotu šo svētdienu.

Tādās dienās cilvēki var izjust veiksmes trūkumu, tāpēc pirmais, par ko jāuztraucas, ir tās piesaistīšana. Spēcīgi rituāli veiksmei un panākumiem vai padarīt dienu mazāk bīstamu.

Vasaras saulgrieži 21. jūnijā

Vasaras saulgrieži ir ļoti spilgts un svarīgs notikums, kas notiek reizi gadā, un tas nozīmē, ka sākas astronomiskā vasara. Šajā dienā saules enerģētika ir maksimāli spēcīga!

Vasaras saulgrieži jau no seniem laikiem tika uzskatīti par dažādām tautām un kultūrām ļoti svarīgu dienu. Tie vienmēr bija saistīti ar prieku, auglības un laimes rituāliem. Šoreiz situācija ir nedaudz citāda, jo šajā dienā būs arī aptumsums vienlaicīgi ar Jaunu Mēnesi.

21. jūnija gredzenveida aptumsums

Šodien saule aizsegs mēnesi, bet ne pilnībā. Mēness būs saules diska iekšpusē. Šo aptumsumu sauc par gredzenveida aptumsumu. Ezoteriķi uzskata, ka tas bīstamākais aptumsuma paveids.

Aptumsuma dēļ svētdienu var uzskatīt par saspringtu dienu. Aptumsums norisinās Vēža zīmē. Tas nozīmē, ka problēmas var skart mīlestības, saskarsmes un draudzības jomu.

Nedrīkst jāaizmirst arī par to, ka saules aptumsums notiek jaunā mēnesī. Šai mēness kalendāra dienai vienmēr ir īpaša enerģētika. Šo gredzenveida aptumsumu var uzskatīt par laiku, kas ir labvēlīgs pārmaiņām. 21. jūnijā nevajag sēdēt, rokas klēpī salikušam!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru