21. jūnijs – dubulti svarīga diena: vasaras saulgrieži un gredzenveida saules aptumsums

Foto – Pixabay

Kāpēc 21. jūnijs ir viskritiskākā vasaras diena

Saules aptumsums un saulgrieži ir divi polāri notikumi, kas ir absolūti pretēji viens otram enerģētikas ziņā. Saulgrieži ir saules enerģijas uzplaukums, visaugstākā saules atrašanās vieta virs apvāršņa. Tai jābūt laimes un prieka pilnai dienai.

Aptumsums, īpaši gredzenveida (visbīstamākais un retais no visiem) aptumums, ir notikums, kurā dominē nakts saule – mēness. Tā ir ļoti bīstama parādība, kas liek cilvēkiem ieraudzīt visas pasaules problēmas un sarežģījumus.

Tādējādi šodien notiek divu spēcīgu enerģiju pretstāve. Cilvēki būs kā starp āmuru un laktu.

Kad mainās pozitīvā un negatīvā enerģija, pasaulē notiek haoss.

Ir ļoti grūti nošķirt labo no sliktā, labsirdīgo no ļaunā, melno no baltā. Tas nozīmē, ka šajā dienā vēlams palikt savā komforta zonā un nesaskarties ar pārbaudījumiem. Nav vērts strīdēties ar cilvēkiem, sagaidīsi vien konfliktus.

Toties ideāls laiks, lai paliktu vienatnē ar sevi, jo apkārtējās pasaules enerģija mūs pastāvīgi notrieks no ceļa, liekot darīt to, ko mēs nevēlamies darīt. Ir svarīgi pavadīt dienu mierīgā un vienmērīgā gaisotnē.

Ja paliec mājās vienatnē, būtu jāapbruņojas ar vienaldzību pret apkārtējo cilvēku provokācijām. Tas ir noderīgi arī visiem, kas šajā svētdienā strādā.

Šodien nav labākā diena emociju izpausmei. Labāk turēt tās grožos un nestāstīt nevienam par saviem plāniem un domām.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru