Aizkustinošs video stāsts: atradusies pirms 20 gadiem vilcienā pazudusi meitenīte

Kadrs no video

Mazā Jūlija pazuda 1999. gada 1. oktobra vakarā elektriskajā vilcienā Minska-Osipoviči. Divas dienas māte un tēvs klīda pa visām stacijām cerībā mazulīti atrast: iztaujāja kiosku pārdevējus, līmēja fotogrāfijas, runāja ar vilciena pasažieriem, apsekoja visas akas apvidū.

Vecāki vērsās pēc palīdzības arī milicijā – bet meklējumiem bija rezultāts tikai pēc 20 gadiem! Lūk, ko atklājuši Baltkrievijas Iekšlietu ministrijas darbinieki.

Toreiz, tālajā 1999. gadā, bērnu meklēja visi: milicija, sabiedrība, žurnālisti, bet mazulīte bija gluži kā izgaisusi. Bet lieta netika slēgta. Un pēc 20 gadiem, 2019. gada 18. augustā, milicija saņēma zvanu no Krievijas: tas bija 24 gadus vecās Jūlijas Gorinas mīļotais puisis, kurš, uzzinājis, ka meitene ir bārene, sācis meklēt viņas radiniekus — un pēc atslēgvārdiem “meitenīte Juļa”, “4 gadi”, “pazudis bērns” atrada informāciju par Baltkrievijā bezvēsts pazudušo četrus gadus veco meitenīti.

Jau pēc nedēļas visi stāsta varoņi satikās. Un eksperti apstiprināja: Jūlija atradusi savus bioloģiskos vecākus!

“Divdesmit gadi ir kā vesela dzīve, bet mēs nezaudējām cerību un ticējām – un Jūlija atradās,” saka vecāki.

Kā raksta vietējie plašsaziņas līdzekļi, 1999. gadā Jūliju atrada kādā dzelzceļa stacijā Rjazaņā. Sākumā viņa nokļuva bērnu namā, bet pēc tam tika adoptēta. Viņa pati atzīst, ka neskaidri atcerējusies vecākus, māsu un brāli.

Jaunā sieviete ir pateicīga visiem – gan saviem īstajiem vecākiem, gan audžu ģimenei.

LASI ARĪ ŠOS STĀSTUS!

Aizkustinošs video: meitenīte apskauj mammas seju jau SEKUNDES pēc piedzimšanas

ASV pasaulē nākusi “24 gadu veca meitenīte”. Viņas embrijs tika iesaldēts 1992. gadā. FOTO

Pievienot komentāru