30. novembra pilnmēness un aptumsums. Ko labāk nedarīt šajā dienā?

30. novembrī, kad mūs atkal apciemos pilns mēness un arī mēness aptumsums Dvīņu zīmē, labāk neapmeklēt vietas, kur ir daudz cilvēku.
Pūļa enerģētika negatīvi ietekmēs noskaņojumu.

Pēc iespējas mazāk jābrauc ar sabiedrisko transportu, īpaši maksimuma stundās. Labāk pastaigāties vai palikt mājās, ja ir tāda iespēja.

Nav jābrauc tālos ceļojumos. Gadās tā, ka problēmas rodas pat parastos braucienus ar automašīnu, nemaz nerunājot par lidojumiem uz citām valstīm.

Ļoti svarīgi ir gatavoties braucieniem, ja tie ir neizbēgami. Jāpārbauda, vai nav aizmirsušies dokumenti, biļetes. Ja tas ir brauciens ar automašīnu, jāpievērš uzmanība transportlīdzekļa stāvoklim.

Nevar uzsākt jaunas lietas un projektus, riskēt.

Svarīgas lietas ir jādara, bet nekas jauns nav jāsāk: tas var negatīvi ietekmēt veiksmi. Šādos datumos notikumi ir ļoti neprognozējami, tāpēc pat nelieli neattaisnotie riski var radīt nopietnas problēmas visās dzīves jomās. Nav jāuzņemas jauni pienākumi.

Neslēdziet apšaubāmus darījumus. Neparakstiet dokumentus un neslēdziet darījumus 30. novembrī: šajā dienā tiek aktivizēti krāpnieki, viltnieki un šarlatāni.

Jebkādas finanšu operācijas ir jāpārbauda, bet labāk vienkārši jāatsakās uz vienu dienu no lieliem pirkumiem un līdzekļu ieguldījumiem.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Pilnmēness ietekmi jūtam sešas dienas, uzsver astrologs Kristaps Baņķis

Kā mazināt Pilnmēness laika spriedzi? Brūklenes, baldriāni, elpošana

Pievienot komentāru