7 iemesli, kāpēc interneta veikali ir izdevīgākā vieta, kur iepirkties

 

Foto: Shutterstock.com

Interneta veikali un “parastie” veikali it kā veic vienu un to pašu funkciju, taču, kopumā vērtējot, tomēr ir tik atšķirīgi. Vai gribi zināt 7 iemeslus, kāpēc nākamreiz, kad Tev nepieciešamas jaunas mēbeles, datora klaviatūra, motorzāģis vai jebkas cits, izvēlēties tieši interneta veikalu? Turpini lasīt šo rakstu un uzzini vairāk!

Iemesls #1 – laika ietaupījums

Šis aspekts, protams, neattiecas uz pavisam nelieliem pirkumiem, kurus vari iegādāties tepat, piemājas veikaliņā. Taču, ja grasies veikt kādu lielāku pirkumu, piemēram, nepieciešams jauns ledusskapis vai dators, tā iegāde parastajā veikalā var būt visai laikietilpīgs process. Pirmkārt jau – jāatrod piemērotākais modelis un pēc tam – veikals, kurā to iespējams iegādāties. Pēc tam galu galā uz šo veikalu jādodas, kā arī jādomā, kā preci nogādāt līdz nepieciešamajai lokācijai, un tas viss var aizņemt pat pilnu darba dienu. Internetā gan viss ir daudz vienkāršāk – piemērotāko preci vienmēr vari pasūtīt, un ar to viss arī beidzas, jo par pārējo parūpējas interneta veikali.

Iemesls #2 – naudas ietaupījums

Vēl viens iemesls, kāpēc interneta veikalus cilvēki izmanto arī salīdzinoši nelielu pirkumu veikšanai – preces tajos gluži vienkārši ir lētākas, un nav nekāds noslēpums, kāpēc tā. Interneta veikalu uzturēšana ir lētāka, jo, kā zināms, fiziska veikala īres maksa, kā arī darbinieku algošana izmaksā vairāk nekā interneta platforma un salīdzinoši nelielas veikala / biroja telpas. Iegādājoties vairākas preces kopā vai arī veicot kādu lielāku pirkumu, ietaupījums var sastādīt pat vairākus simtus eiro!


Foto: Shutterstock.com

Iemesls #3 – preces līdz pat Tavas mājas durvīm

Praktiski ikviens interneta veikals piedāvā opciju preces saņemt ne tikai viņu ofisā, bet arī piegādāt uz kādu no Tev piemērotākajām vietām. Arvien lielāku popularitāti izpelnās pakomāti, kā arī Latvijas Pasta filiāles, taču, ja vēlies, preces var tikt piegādātas arī ar kurjera palīdzību līdz pat Tavām mājām. Arī tad, ja iegādājies kādu smagāku preci, piemēram, veļasmašīnu, ar interneta veikalu parasti iespējams vienoties par palīgiem, kuri palīdzēs to nogādāt līdz pat mājas vai dzīvokļa durvīm. Ņem vērā – nereti pircējiem tiek piedāvātas dažādas akcijas, un gana izplatīts risinājums ir arī bezmaksas piegāde. Labs veids, kā ietaupīt vēl vairāk!

Iemesls #4 – darba laiks 24/7

Vai kādreiz esi saskāries ar situāciju, kad nepieciešamo preci gluži vienkārši nav iespējams iegādāties, jo Tavi personīgie plāni un darba laiks nesaskan ar veikala darba laiku? Bet varbūt esi nakts putns un vēlme iepirkties mēdz uznākt, teiksim, divos naktī? Interneta veikali šajā aspektā ir daudz draudzīgāki – iepazīties ar preču klāstu un veikt pasūtījumu vari jebkurā diennakts laikā, un, tiklīdz sāks strādāt tā darbinieki, Tavs pasūtījums tiks pieņemts un izskatīts, kā arī saņemsi ziņu par to, kad kārotās preces varētu saņemt.

Iemesls #5 – viss nepieciešamais vienuviet

Protams, neiztikt arī bez specializētajiem internetveikaliem, kas koncentrējas uz kādu konkrētu nišu, taču, ja ieiesi kādā no lielākajiem interneta veikaliem, piemēram, 1a.lv, vienuviet varēsi iegādāties it visu, ko vien sirds kāro – virtuālajos preču plauktos atrodas tūkstošiem dažādu preču, kas ērti sakārtotas pa dažādām kategorijām. Piemērotāko preci palīdz atrast arī filtri, ar kuru palīdzību iespējams atlasīt dažādus preču parametrus, piemēram, ražotāju, cenu, krāsu un citus.


Foto: Shutterstock.com

Iemesls #6 – citu lietotāju atsauksmes

Ieejot parastā veikalā un cenšoties tur iegādāties kādu no precēm, nereti pēc brīža Tevi mēdz uzrunāt pārdevējs, stāstot, cik kvalitatīvas un visos pārējos aspektos lieliskas ir šeit esošās preces. Bet, ja precei ir kāds mīnuss, par to parasti tiek noklusēts. Internets šajā ziņā ir godīgāks – pirmkārt, kvalitatīvi interneta veikali katrai no precēm pievieno tehnisko specifikāciju un aprakstu, kā arī iespēju klientiem to novērtēt, līdz ar to pircējs labāk spēj orientēties plašajā piedāvājumā un izvēlēties piemērotāko preci.

Iemesls #7 – nekādas uzbāzības

Jau iepriekšējā paragrāfā pieminējām visai ierasto praksi – tiklīdz veikalā esi ilgāk par pārdesmit sekundēm, pārdevēji Tev nāk klāt un cenšas palīdzēt (pārdot), kā vien mācēdami. Jā, pārdevēju palīdzība reizēm var būt ļoti noderīga, taču, kopumā vērtējot, šāda prakse ātri vien var sākt šķist apnicīga. Ar interneta veikaliem viss ir daudz vienkāršāk – vienīgā komunikācija (ja vien Tu pats nevēlēsies citādāk) būs par preces piegādi un norēķināšanos.

1a.lv – Tavs viedveikals

Vai arī Tevi ieinteresējuši interneta veikali, un vēlies izmantot to sniegtās priekšrocības? Tādā gadījumā ienāc www.1a.lv un iegādājies visu nepieciešamo jau tagad – mēs garantējam, ka Tu būsi apmierināts ar šī interneta veikala sniegtajiem pakalpojumiem!

Pievienot komentāru