Spēka trenažieri Tavā dzīvoklī: kā tos izvēlēties & iegādāties?

Vai arī Tu ik pavasari sapņo par to, kā iegūt attīstītu, fiziski stipru ķermeni? Varbūt vēlies atgriezties savas jaunības formā vai uzturēt trenažieru zālē panākto mājas apstākļos?

Tad Tev būs nepieciešami spēka trenažieri: hanteles, svaru stieņi, trenažieru stacijas. Ikvienā mājoklī var ierīkot profesionāla līmeņa sporta zāli, tāpēc viss atkarīgs no Tava fiziskās sagatavotības līmeņa un finansiālām iespējām. Šajā rakstā atradīsi noderīgu informāciju, kas palīdzēs orientēties spēka trenažieru piedāvājumā, kā arī uzzināsi dažus padomus, kā finansēt savas ieceres. Lasi tālāk un sper pirmo soli pie stipra un skaista ķermeņa!

Vai trenažieriem ir vieta pilsētas mājoklī?
Sporta trenažieri ir pieejami visdažādākajos izmēros, tāpēc piemeklēt sev piemēroto trenažieru komplektu ir itin viegli gan privātās mājas, gan neliela pilsētas dzīvokļa iemītniekiem. Tas, kādi trenažieri būs vajadzīgi Tev, ir atkarīgs no:
⦁ fiziskās sagatavotības līmeņa;
⦁ brīvās vietas mājoklī;
⦁ finanšu iespējām;
⦁ vēlamā rezultāta.
Sporta preču veikali Rīgā piedāvā plašu trenažieru klāstu, bet, ja Tu meklē kaut ko specifisku vai neesi apmierināts ar lokālo veikalu piedāvājumu, visdažādākos spēka trenažierus vari pasūtīt Latvijas un starptautiskajos interneta veikalos. Bet ko tieši pasūtīt? To uzzināsi raksta turpinājumā!

Spēka trenažieri aktīvākai ikdienai
Trenažieri mājās nodrošina lielisku iespēju trenēties tad un tik daudz, cik ļauj Tavs dienas grafiks. Protams, tikpat labi mājās var trenēties papildus zāles nodarbībām. Pieprasītākie trenažieri mājas lietošanai ir:
⦁ hanteles. Ražotas no metāla, vinila, gumijas un plastmasas savienojumiem, hanteles ir noderīgas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem sportotājiem. Hanteles ir pieejamas plašā svara diapazonā, no 0.5 līdz pat 20 kilogramiem. Mūsdienīgiem hanteļu modeļiem ir parocīga forma, tos ir ērti turēt rokās, bet mīkstāks materiāls pasargā grīdu no iespējamiem skrāpējumiem;
⦁ svaru stienis. Svarcelšana ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā mājas apstākļos uzlabot savu fizisko formu un palielināt ķermeņa spēku. Tu pats vari pielāgot stieni savām iespējām, jo diskus var iegādāties atsevišķi, pakāpeniski pārejot uz smagākiem. Tāpat vari izvēlēties svarcelšanas komplektu ar dažāda smaguma diskiem;
⦁ pievilkšanās stieņi. Pievilkšanās pozitīvi ietekmē ķermeņa muskulatūras attīstību, taču pievilkties ārā var būt nepatīkami laikapstākļu dēļ. Pievilkšanās stienis mājās sniedz iespēju trenēties tikpat efektīvi, bet komfortabli un bez liekiem tēriņiem. Pievilkšanās stieni var pieskrūvēt pie sienas vai durvju ailes, daudzi modeļi ir speciāli izstrādāti montēšanai pie durvju kārbas.
Ja Tavā mājoklī ir pietiekami daudz brīvas vietas, vērts padomāt par spēka trenažieru stacijas iegādi. Trenažieru stacija apvieno gan svarcelšanu, gan pievilkšanos, turklāt tā ir iekārtota, lai lietotājs varētu trenēt visas ķermeņa daļas, ieskaitot muguru un kājas.

Papildu trenažieri labākam rezultātam
Spēka trenažieri labi attīsta ķermeņa muskulatūru, taču tikpat liela nozīme ir izturībai, lokanībai un kopējam fiziskajam stāvoklim. Lai attīstītu ķermeņi pilnvērtīgi, aprīko mājas sporta zāli ne tikai ar spēka trenažieriem, bet arī ar citiem sporta rīkiem.

Mazi un lieli kardio trenažieri
Kardio trenažieri pozitīvi ietekmē asinsvadu un elpošanas sistēmu, kā arī palīdz nomest lieko svaru. Atkarībā no savām iespējām, izvēlies:
⦁ eliptiskos trenažierus vai velotrenažierus, ja Tavā mājoklī ir pietiekami daudz vietas;
⦁ steperus, ja Tava prioritāte ir neliels trenažiera izmērs.
Kardio treniņi ir efektīvi gan atsevišķi, gan kombinācijā ar citām aktivitātēm.

Fitness viesistabā
Veselīga un sportiska ķermeņa neatņemama sastāvdaļa ir lokanība, tāpēc stiepšanās nodarbības ir vajadzīgas ikvienam sportotājam. Aprīkot savu mājokli ar nepieciešamo inventāru ir pavisam vienkārši, jo, atšķirība no trenažieriem, fitnesa piederumi ir viegli pārnēsājami. Mājas nodarbībām izvēlies:
⦁ stiepšanās gumijas;
⦁ fitnesa bumbas;
⦁ lecamauklu;
⦁ speciālu fitnesa paklājiņu ar pretslīdes efektu.
Fitness nav tikai sieviešu prioritāte – arī vīriešiem jāvelta uzmanība saišu elastībai un izturīgumam, lai spēka treniņi nekaitētu organisma veselībai.

Vai zini, kā saplānot mājas treniņu?
Lai trenēšanās mājās būtu efektīva, velti fiziskajām aktivitātēm laiku ik dienu. Taču atceries, ka labs treniņš ir pārdomāts un saplānots treniņš. Trenējoties katru dienu un nesamērojot slodzi ar savām iespējām, var panākt pretējo rezultātu un pat kaitēt savai veselībai. Labāk velti katrai aktivitātei konkrētu nedēļas dienu un laiku:
⦁ spēka treniņiem – aptuveni 30 minūtes;
⦁ kardio treniņiem – aptuveni 60 minūtes;
⦁ fitnesam, stiepšanai, vēdera preses vingrinājumiem – aptuveni 30 – 45 minūtes.
Trenējoties regulāri, pozitīvu efektu pamanīsi jau pēc dažiem mēnešiem, bet stabilus un no pirmā acu skatiena pamanāmus rezultātus varēsi redzēt pēc gada.

Spēka trenažieri ir noderīgi ikvienam veselīgam cilvēkam, tāpēc trenažieru iegādē noteikti ir vērts investēt naudu. Taču kvalitatīvi un izturīgi trenažieri nav lētākais pirkums, tāpēc trenažieru iegāde jāplāno savlaicīgi. Tu vari pakāpeniski uzkrāt nepieciešamo summu vairāku mēnešu garumā, taču tas ne vienmēr ir labākais risinājums. Ko darīt, ja tuvojas vasara, gribas pēc iespējas ātrāk sākt trenēties, bet naudas šomēnes nepietiek? Tev var palīdzīt ātrie kredīti – lasi tālāk un uzzini, kā tos izmantot!

Ātrie kredīti sporta aprīkojumam: cik izdevīgi tas ir?
Spēka trenažieri ir atrodami dažādos cenu segmentos. Daži, piemēram, hanteles un svaru stienis ir samērā ekonomiski – labas hanteles cena ir 10 – 20 eiro, lai gan tirgū ir arī dārgākie varianti. Lieliem stacionārajiem spēka trenažieriem izmaksas ir daudz augstākas. Arī pievilkšanās stienis nav lēts prieks, jo jāmaksā gan par pašu preci, gan par tās piegādi un uzstādīšanu. Ja Tu vēlies trenēties produktīvi, parūpējies par to, lai Tavās mājās būtu pilnvērtīgs sporta aprīkojums, nevis tikai dažas hanteles. Lai iegādātos visu nepieciešamo vienā pirkumā, vari apsvērt aizņemšanās iespēju.

Ātrie kredīti ir īstermiņa aizdevumi, ko parasti izmanto steidzamo un neatliekamo pirkumu un pakalpojumu apmaksai. Lai gan spēka trenažieri nav vitāli svarīga prece, tomēr arī trenažieru iegādei iespējams izmantot kredītus. Galvenie priekšnosacījumi kredītu izmantošanai ir:
⦁ atbilstoša maksātspēja;
⦁ regulāri un pietiekami lieli ikmēneša ienākumi;
⦁ maksātspējai adekvāts kredīta apjoms un atmaksas termiņš.
Ātrie kredīti var izpalīdzēt, ja līdz algai atlikušas dažas dienas, bet trenažierus vēlies iegādāties jau tagad. Ja esi pārliecināts, ka kredīts neradīs robus nākamā mēneša budžetā, velti laiku aizdevumu salīdzināšanai un atrodi labāko piedāvājumu. Domā, ka tas ir laikietilpīgi un nogurdinoši? It nemaz, ja salīdzini aizdevumus ar Netcredit.lv palīdzību!

Ideāls kredīts Tev: atlasi & izvēlies!
Netcredit.lv ir kredītu salīdzināšanas platforma, kur ir apkopoti vairāki desmiti nebanku kreditoru piedāvājumi. Īstermiņa ātrie kredīti var tikt atlasīti pēc:
⦁ kredītlimita un atmaksas termiņa;
⦁ procentu likmes;
⦁ popularitātes.
Tāpat iespējams ātri uzzināt, kur pieejami specifiski kredīti, piemēram, kredīts ar 100% atlaidi komisijas maksai, kredīts no 18 – 20 gadu vecuma utt. Veikt zinošu izvēli Tev palīdzēs lietotāju atsauksmes, kreditoru profili un detalizēti padomi aizņēmējiem.

Spēka trenažieri ir labs palīgs ikvienam, kurš grib stiprināt savu ķermeni un garu mājas apstākļos. Ienāc Netcredit.lv un uzzini, kā sasniegt savus mērķus maksimāli ātri!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    JEWe

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    JEWe’) AND 1898=2751 AND (‘wNeS’=’wNeS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    JEWe AND 9990 BETWEEN 9990 AND 9990

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    JEWe) AND (SELECT 3816 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x71787a6a71,(SELECT (ELT(3816=3816,1))),0x716a707a71,FLOOR(RAND(0)*2))x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a) AND (2751 BETWEEN 2751 AND 2751

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    JEWe’) AND SLEEP(30) AND (‘fStk’=’fStk

  • <cite class="fn">,,.)(,("',</cite>

    JEWe

  • <cite class="fn">WilliamHoase</cite>

    Хотите больше клиентов для Вашего бизнеса?
    Мы поможем Вам!

    Рассылка Вашего сообщения в более чем 1 200 000 форм обратной связи России и СНГ

    Это рассылка по формам с сайтов в разделе контакты, которые заполняются нашим роботом.
    Далее письмо с вашим коммерческим предложением приходит на контактный E-mail организации.

    При рассылках через контакт-форму получается, что каждый сайт отправляет сообщение «сам себе» и поэтому все письма приходят во входящие!
    Таким образом рассылка таким методом даст отличные результаты для рекламы Ваших товаров и услуг

    -Гарантии и отзывы и контроль рассылки
    -Скидка на рассылку 30% до 10 июля – цена всего 4000 рублей за 1.2 млн сообщений!

    Не отвечайте на это сообщение со своего ящика электронной почты, так как оно создано автоматически и никуда не дойдёт!
    Используйте для связи
    Контакты: sviazs@ bk.ru (убрать пробелы) телеграмм: @form2018 Скайп: 2018form

  • <cite class="fn">WilliamTib</cite>

    Викторина от крупных спонсоров

Pievienot komentāru