Astroloģe atklāj, kad varam cerēt uz Covid-19 krīzes beigām

Visa ceram, ka jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatība jau drīzumā sāks mazināties un krīze drīz beigsies. Situācijas attīstību prognozē ne tikai mediķi un zinātnieki – izteikties steidz arī astrologi, kuriem turklāt ir visai pretējas prognozes.

Kamēr daļa astrologu paredz krīzes mazināšanos jau aprīlī, citi ir mazāk optimistiski. Starp pēdējiem ir arī pazīstamā astroloģe Natālija Kolada.

Pēc viņas vārdiem, situācija sāks pamazām uzlaboties tikai pēc 25. aprīļa, bet uz pilnīgu krīzes atrisinājumu varam cerēt tikai decembrī, kad beigsies Jupitera un Plūtona cilpa.

Tiesa gan, maijā mēs uzelpošot atvieglojumā un atgriezīšoties normālā dzīves ritmā.

Toties jūnijā un jūlijā Covid-19 temats atkal kļūšot aktuāls.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Skaistums pret vīrusu: krievu zvaigzne Nataša Koroļova dižojas maskā par 4000 eiro

Akadēmiķis: Aizsargmaskas un alkohols no inficēšanās ar COVID-19 nepasargās (VIDEO)

Pēteris Apinis: Ar cieņu pret vīrusu kā kara ienaidnieku. Un kad šis karš reiz beigsies?

No otras puses, atgriešanās pie temata var nozīmēt nevis kārtējo vīrusa uzliesmojumu, bet jaunus līdzekļus un noteikumus cīņā pret to, tostarp likumus, metodiku un rekomendācijas, ņemot vērā iepriekšējā perioda pieredzi. Jo vairāk tāpēc, ka Saturns jūlijā atgriežas Mežāža zīmē, kas norāda uz veco noteikumu koriģēšanu un jaunu radīšanu.

Trešais un pēdējais Jupitera un Plūtona apvienojums paredzams novembrī. Iespējams vēl viens vīrusa uzliesmojums, pēc tam stāstam par koronavīrusu tiks pielikts punkts, prognozē Kolada.

To būs iespējams aizmirst kā sliktu sapni. Decembrī Jupiters un Saturns apvienosies Ūdensvīra zīmē – mūs gaida jauna, pavisam citāda pasaule.

Šīs pārmaiņas būs ietekmējusi arī pandēmija. Pasaule attīstīs virtuālo saziņu, tostarp vēl vairāk pieaugs beznaudas norēķini un radīsies jauna digitāla valūta.

Attīstīsies iespējas mācīties un strādāt attālināti. Pat ceļojumi arvien biežāk kļūs virtuāli!

Avots: “Astromeridian”

COMMENTS

Pievienot komentāru