Kabaču sacepums ar brinzu. Garšos pat dārzeņu nīdējiem!


Garšos pat tiem, kuriem dārzeņi ir vienaldzīgi! Kabači piesūcas ar krējuma mērci un burtiski kūst mutē.

Sastāvdaļas
3 nelieli kabači
50 g sviesta
2 ēdamkarotes miltu
1 glāze piena
2 olas
Sāls un malti melnie pipari — pēc garšas
1 pušķītis pētersīļu
1 pušķītis bazilika
200 g brinzas siera
100 g cietā siera
Augu eļļa ieziešanai

Pagatavošana
Nomazgā un nomizo kabačus.

Sagriež plānos aplīšos un novāra pusgatavus (3-5 minūtes)

Kamēr kabači atdziest, pagatavo mērci.

Apcep miltus sviestā. Pievieno tiem pienu un olas, iepriekš sakultus ar slotiņu. Rūpīgi izmaisa, lai
milti sajauktos un nebūtu kunkuļu. Pievieno sāli, piparus un noņem no uguns.

Ieziež cepamo formu un liek tajā kabačus, var ar vienu maliņu pārliekot pāri iepriekšējam.

Zaļumus sakapā un saberž ar brinzu. Liek šo maisījumu uz kabačiem, pārlej ar mērci, pārkaisa ar cieto sieru.

Cep 20-25 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Avots: “Lifehacker”

Pievienot komentāru