Lavaša čipsi. Veselīgs, kraukšķīgs našķis visai ģimenei

Sastāvdaļas
1 ola
1 ēdamkarote krējuma (20%)
Sāls pēc garšas
1-2 tējkarotes garšvielu maisījuma (Vidusjūras, hmeli-suneli vai citi universāli maisījumi)
Daži zariņi diļļu
70 g cieta siera
1 plāns lavašs

Pagatavošana
Sakuļ olu ar krējumu viendabīgā masā. Pievieno sāli, garšvielas, sīki sagrieztu ķiploku, vēlreiz izmaisa.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves. Lavašu no vienas puses ieziež ar krējuma mērci un sagriež nelielos taisnstūrīšos.

Liek tos uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Katru lavaša gabaliņu pārkaisa ar rīvēto sieru.

Cep 160-170 grādu temperatūrā 5-7 minūtes. Var būt gatavi arī ātrāk, tāpēc jāseko līdzi – kad čipsi zeltaini brūni un kraukšķīgi, tie ir gatavi!

Avots: “Lifehacker”

Pievienot komentāru