Ļoti vienkārši pagatavot no tikpat vienkāršām sastāvdaļām. Toties garšo visiem!
Sastāvdaļas
1 ½ glāze kartupeļu biezputras
1 ½ glāze rīvēta siera
1 ola
2–3 ēdamkarotes miltu
3 ēdamkarotes krējuma
1 tējkarote cepamā pulvera
2 ēdamkarotes kapātu diļļu
Sāls, garšvielas – pēc garšas
Augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot eļļu, viendabīgā masā.
Izveido vidēji lielas kotletītes un liek pannā ar sakarsētu eļļu.
Cep 5 minūtes no katras puses uz vidējas uguns, līdz zeltaini brūnas.
Pasniedz karstas vai siltas ar krējumu.
Labu apetīti!