Sastāvdaļas
600 g 25% krējuma
250 g cepumu
20 g želatīna
1 paciņa apelsīnu želejas
3 apelsīni
130 g cukura
Šķipsniņa vanilīna
Pagatavošana
1. Pārlej želatīnu ar karstu ūdeni un atstāj uzbriest.
2. Pagatavo želeju saskaņā ar norādījumiem, pēc tam liek atdzesēties.
3. Cepumus sadrupina.
4. Augļus sagriež. Liek formas apakšā, pārlej ar želeju un liek ledusskapī līdz pilnīgai sastingšanai.
5. Bļodiņā sajauc krējumu, cukuru, vaniļu, pēc tam rūpīgi sakuļ ar mikseri. Tad pievieno atlikušo želatīnu un atkal sakuļ.
6. Krējuma un želatīna masai pievieno cepumus, rūpīgi izmaisa.
7. Maisījumu lej uz atdzesētās želejas, liek ledusskapī uz pāris stundām,
8. Kad maisījums sastindzis, formu uzmanīgi uz pāris sekundēm iegremdē karstā ūdenī. Pēc tam apgriež otrādi uz šķīvja.
Šo torti pagatavot ir ļoti vienkārši, sabojāt – praktiski neiespējami, pat ja tu gatavo šo desertu pirmo reizi.