Sastāvdaļas 2 porcijām
1 ola
30 g mīksta siera
50 g vistas krūtiņas
6 g žāvētu melno plūmju
6 valrieksti
2 ēdamkarotes krējuma
Sāls
Sinepes
50 g gurķa
Dilles
Pētersīļi
Pagatavošana
Sakuļ olu ar sāli, pipariem un rīvētu sieru
Apcep pankūciņu no abām pusēm
Sagriež uz pusēm un satin maisiņu
Gurķi, vārītu vistas krūtiņu un melnās plūmes sagriež salmiņos, valriekstus sakapā ar nazi
Visu sajauc, pieliek krējuma un sinepju maisījumu ar sāli, un pilda radziņu.
Liek uz šķīvja tā, lai pildījums būtu daļēji izbiris no “Pārpilnības raga”, rotā ar dillēm, pētersīļiem, ciedru riekstiņiem un majonēzes “sietiņu”.
Labu apetīti!