Lieldienas ir tikko nosvinētas un ledusskapji ir iztukšoti. Tas nozīmē, ka atkal būs jādodas uz veikalu un, ievērojot distancēšanos vienam no otra, jāsapērk pārtikas produkti nākamajai nedēļai.
Kā būtu pareizāk iegādāties pārtiku tā, lai tā uzglabātos mājās ilgāku laiku un vienlaikus būtu gana veselīga, stāsta LTV Ziņas.
Covid-19 pandēmijas laikā daudzus satrauc ne vien došanās uz veikalu pēc pārtikas produktiem, bet arī tas, ko ar šiem produktiem mājās iesākt.
Citi lieto uzturā uzreiz, citi dezinficē pat kefīra pakas un vēl citi nopirktajām lietām mēģina nepieskarties vismaz trīs dienas.
Kā būtu pareizāk rīkoties ar mājās atnestajiem tikko iegādātajiem pārtikas produktiem?
Pēdējā diennaktī Rīgā reģistrēts tikai viens jaunatklāts Covid-19 pacients, vērojams Slimību profilakses un kontroles centrs statistikā. Līdz šim Covid-19 kopumā konstatēts 62 pašvaldībās, kā arī lielajās pilsētās – Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.