Sastāvdaļas
Pamatnei
120 g smilšu cepumu
70 g auzu pārslu
100 g sviesta
50 g brūnā cukura
Pildījumam
450 g sviesta
2 olas
50 g brūnā cukura
50 g baltā cukura
½ tējkarote kanēļa
⅛ tējkarote malta ingvera
2 ēdamkarotes kukurūzas cietes
Šķipsniņa vaniļas
2 āboli
Augšējai kārtai
4 ēdamkarotes miltu
4 ēdamkarotes auzu pārslu
50 g cukura
½ tējkarotes kanēļa
2 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
Sajauc sasmalcinātus cepumus, auzu pārslas, kausētu sviestu un cukuru.
Maisījumu blīvā kārtā liek formā ar diametru 23 cm.
Cep 8-10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Sakuļ sieru un olas viendabīgā masā. Pievieno cukuru, garšvielas, cieti un vaniļu, vēlreiz samaisa.
Liek pildījumu uz atdzisušās pamatnes, virsū kārto nomizotu ābolu šķēlītes.
Sajauc miltus, auzu pārslas, cukuru, kanēli un kausētu sviestu. Liek šo maisījumu uz ābolu kārtas un
liek siera kūku cepeškrāsnī uz 45 minūtēm.
Avots: “Lifehacker”