Aktieru pāris Mila Kunisa un Eštons Kačers mazgā bērnus tikai tad, ja redzami netīrumi

Ekrānuzņēmums no Instagram

Aktieri Mla Kunisa un Eštons Katers ļoti specifiski izturas pret savu bērnu mazgāšanu. Laulātie apgalvo, ka nemazgā savas atvases, ja uz tiem nav redzami netīrumi.

Diezgan pretrunīga attieksme pret higiēnu viņi dalījās intervijā, raksta izdevums “People”.

Tā, laulātie, kuriem jau ir divi bērni, neuzskata par vajadzīgu mszgāties katru dienu. Kunisa un Kačers ne tikai nemazgājas paši, bet arī nepeldina savus bērnus. Aktieri nevēlas izmantot ziepes un lieki nomazgāt no ādas “dabisko eļļu”.

Komentāros cilvēki pauduši sašutumu par šādu pieeju higiēnai. Viņī jautāja, kurš gan ir mācījis aktrisi nemazgāties. “Sliktās māmiņa” paziņoja, ka bērnībā viņai nebija karsta ūdens, tāpēc viņa reti mazgājās dušā.

Viņa nebija tā māte, kura katru dienu mazgāja savus jaundzimušos bērnus. Tagad, kad meitai ir seši gadi un dēlam rit ceturtais gads, viņa tos mazgā tikai tad, kad uz tiem ir redzami dubļi.

Un viņa teica: “Tā ir lieta: ja redzat tos dubļus, notīriet tos. Pretējā gadījumā tam nav nekādas jēgas.”

Neskatoties uz šādu attieksmi pret ūdeni un ziepēm, viņi paši mazgājas biežāk. Mila izstāstīja, ka viņa mazgā deju divas reizes dienā, bet Kačeram patīk aplaistīt seju ar ūdeni pēc treniņa, lai noskalotu sāli.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Laima Vaiklule sarīko savdabīgu atlasi konkursam “Laima Rendez-Vous”

VIDEO: Humoršovs “Stīvais Nemelo” gan sajūsminās, gan mulst par tiktokiešu komentāriem

VIDEO: Cik kilogramu Stallone spēj pacelt 75 gados?

Pievienot komentāru