Amizants latvieša stāsts: “Sliktākā diena ir tad, kad mašīnu atrod, nevis tad, kad nozog!”

Teju ikviena cilvēka paziņu pulkā ir kāds, kuram nozagta automašīna – skaidrs ir tas, ka šis notikums ir ārkārtīgi nepatīkams. Kā stāsta Ēriks, vēl sliktāk ir tad, kad automašīnu atrod… Kādēļ? Lasi un uzzini!

Facebook lietotājs Ēriks Savcuks savā profilā publiski dalījies ar visai amizantu atgadījumu par negaidīti atrastu jau 5 gadus kā nozagto automašīnu:

“Dāmas, Kungi!!..Draugi, Paziņas!!!! Izstāstīšu Jums anekdoti iz dzīves! ..kāds smiesies.. kāds raudās!! vai abi kopā!!!!!

Tēma par auto zādzību…policiju..utt
Anekdote ir pagara…bet izturiet līdz galam!!!!

Tad nu laižam ==>
Pamodos vienu dien! Izkāpu no čučamā ar labu garastāvokli…enerģijas/optimisma pilns!! Taisos doties kārtējā- darbu pilnajā dienā… atcerējos, ka vakar saņēmu vēstuli no policijas!!
Taisu to mazo ..balto vēstulīti vaļā ..skatos…jāsazinās sakarā ar man nozagto auto.. ..zādzība bij dažus gadus atpakaļ!!! Protams pārņem maziņš…pozitīvs satraukums! Zvanu!!! …atbild dāma… un saka…auto atrasts!!!!!
…prieks & laime pilnīga!!!!!! …dodos uz policijas iecirkni… vēl nezinot, ka mani sagaida līdz šim garākais “orgasms” manā dzīvē… nerunājot pār pāris “atentāta” mēģinājumiem…
….laižam tālāk!!! ==> …sēžu policijā ..gaidu!!! …priecīgs/laimīgs!!..dungoju pie sevis klusītiņām kādu aktuālo radiohīītu.. …iztēlojos kā drīz ieraudzīšu manu pazudušo bārenīti!!!!!!!!!!
….pēc kāda laiciņa mani pieņem kabinetā ….tur sēž divas simpātiskas inspektores!!!
..todien laiciņš bij karsts.. ..dāmas īsos..seksīgos apģērba gabalos!…eleganti skraida pa kabinetu…meklē manu lietu/mapi… to visu novērojot – mani pārņem neķītrs noskaņojums..
…saprotot, ka manas fantāzijas diez vai piepildīsies…atcerējos kāpēc biju ieradies!!!!!

====> Inspektore sāk izklāstīt lietas detaļas…. auto nozagts 5 gadus atpakaļ…. tad tāds dīvains klusums.. viņa pakasa aiz auss!! …saprotu…tūlīt būs kaut kāda “pērle” ….viņa saka… auto atrasts 5 gadus atpakaļ !!! tai pašā mēnesī, kad nozagts!! stāv 5 gadus policijas stāvlaukumā!…viņa pati šokā! …saprotams es šokā…smieties vai raudāt!!! ….jau ķeros pie sirds…
pēc dažām minūtēm nomierinos …sirds iztur.. .saprotu, ka atentāts nav izdevies…būšu dzīvotājs!!!!
…jau procesā uzzināju, ka auto atrodas policijas stāvlaukumā Tallinā…bet tas nav nekāds attaisnojums…lai turētu auto 5 gadus…un nenodotu info īpašniekam! Nezinu kurš vainīgs..mūsējie vai viņējie!!! Aizdomājos–> Kā policija vispār meklē nozagtos auto!! Ja viņi pat jau atrastu nevar atrast!!!
===>…uzdodu jautājumu Inspektorei…kā varu saņemts auto!!!!????
…intuitīvi jūtu…manas mokas…ciešanas vēl tik ātri nebeigsies!!!!!!
jūtu ka tuvojās nākamā “pērle-komēta” !!!! …arī “atentāts nr2” nav aiz kalniem!!!!!
Viņa saka….vai maz vērts pēc tā auto braukt!!!… būs jāmaksā par stāvlaukumu! ..JĀ..JĀ …Jūs sadzirdējāt pareizi…BŪS JĀMAKSĀ PAR STĀVLAUKUMU!!!! jeeeeeziņ mīļo!!!!
Te man atkal šībers krīt ciet….ķeros pie sirds (porkee… why me… Dievs!! kāpēc!!??:)))))!!!
…bet jau atkal viss beidzas labi…nomierinos… būšu dzīvotājs!!!!!
…sāku domāt ..cik tas auto vispār maksā….un cik maksā 5 gadu stāvlaukums… saprotu ka labāk nedomāt…citādi “atentāts nr.3” !!! …droši vien nebūtu loģiski – kārtot hipokredītu …lai glābtu manu nabaga bārenīti no ieslodzījuma…svešā zemē!!!!!!
…saprotu ka kaut kas nav kārtībā ar sistēmu …N***** man maksāt …par to par ko nav jāmaksā…auto stāvlaukumā nav manas vainas dēļ!!! un tie 5 gadi kurus nevar paziņot ir traģiski/smieklīgi.. policijā kāds neaizdara savu darbu!!! … auto vērtība ar kritusies…kurš man to kompensēs…!!!!
…starp citu CSDD auto meklēšanā skaitās vēl šodien!!!!!!!!!

…Aizdomājos –> Izrādās, ka nabaga upurim – sūdīgākā diena mūžā var gadīties nevis diena, kad auto nozog…bet otrādi…kad itkā auto atrod!!!!

…jūtu ka šis cirks jābeidz…citādi sirds neizturēs!! …vizīte izrādījās…pārāk liels terorakts manām smadzenēm!!! …un arī inspektores tik simpātiskas vairs neliekas!!!!

tad nu…saku dāmām, lai viņi paši/policija tiek galā un atgriež man auto…maksāt netaisos!, varu pats aizbraukt un auto savākt!!!
….tā arī viss todien beidzās …gaidu no policijas jaunāko info!!!!
Aizdomājos–> Policijā vajadzētu iekārtot kabinetu – ātro palīdzību….ambulanci!!! Jo esot policijas iecirknī…risks aiziet pie dieviem ar sirdi….pieaug daudzkārtīgi!! …nevarēju pat iedomāties, ka būs jāpiedzīvo 2,5 atentāta mēģinājumi ..vienā dienā…!

Nezinu kā šī dīvainā pasaka beigsies!!! …puņķi/asaras?…vai ar hapiendu!?…vai vēl redzēšu savu bārenīti!!??
Laiks rādīs!!!!!

P.S…notikumi protams nebija tik spraigi reālajā dzīvē!!…mazliet izpušķots!!! …visu atlikušo dienu smējos par to stulbumu, ko piedzīvoju!! ..un.. arī cilvēki kuriem stāstīju ..ģība no smiekliem!!!
!!!!! REDZ!!!! MANS MAZAIS DRAUGS!!! ..tā pie mums notiek!!! ….tāda realitāte!!!!
..jāmaina/jāuzlabo sistēma!! …kā tagad modīgi teikt…ja gribi kaut ko mainīt…jāsāk darīt….jāsāk ar sevi!!!
Vienu vārdu sakot….JĀIET POLITIKĀ !!!!!!!!!!!!

Vai ar tevi arī ir gadījies kas amizants, ko būtu lietderīgi uzzināt plašākai sabiedrībai? Neturi sveci zem pūra, sūti mums ziņu par saviem piedzīvojumiem Facebook kontā “Top Raksti”.

Avots: facebook.com

 

Pievienot komentāru