Astroprognoze MAIJAM. Kā veiksies naudas lietās, stāsta Marina Skadi

2021. gada maija pirmā un otrā dekāde ir salīdzinoši mierīga, bet šajā laikā jāpaspēj pēc iespējas vairāk, jo no 26. maija līdz 10. jūnijam aptumsumu koridors atnesīs problēmas un sarežģījumus visās dzīves jomās, kā arī retrogradas Merkurs no 30. maija līdz 23. jūnijam nobremzēs visus procesus.

Nezaudējiet ne minūti maijā, pat ja esat ļoti noguruši vai vīlušies par aizvadītajiem notikumiem un ierobežojumiem. Līdz 26. maijam ir ļoti lielu resursa periods, kad var pagriezt jebkuru situāciju uz izdevīguma un noderīguma pusi.

No 14. līdz 25. maijam – ļoti labvēlīgs periods, jo Jupiters, “lielās laimes planēta”, uz diviem mēnešiem ieies savas
pārvaldes sektorā – Zivīs, bet pēc tam atkal retrogradajā fāzē atgriezīsies Ūdensvīrā, lai no 2021. gada beigām uz gadu
iekļūtu Zivju zīmē.

Mēneša pirmajos datumos izvirziet sev mērķus uz mēnesi, strādājiet to īstenošanas virzienā un līdz maija vidum varēsiet iegūt pirmos apmierinošos rezultātus, pastāstīja astroloģe Marina Skadi.

Jauns Mēness Vērša zīmē 2021. gada 11. maijā atklās visas brīnišķīgās iespējas finanšu jomā. Izmantojiet laiku no 1. līdz 25. maijam – plānojiet vissvarīgāko šajā periodā, jo no 26. maija līdz 23. jūnijam ārējie apstākļi būs nelabvēlīgi un daudziem situācija sarežģīsies. Bet šajā laikā var atpūsties, ja labi pastrādājāt maijā.

Mēneša beigas ir ļoti sarežģītas, tāpēc jau iepriekš parūpējieties par savu finansiālo komfortu, morālo mieru, lai saglabātu savu garīgo un fizisko veselību.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Biznesa un karjeras horoskops 2021. gadam. + Vēl pieci horoskopi jaunajam gadam!

Nekādas saderības! Ar kuru horoskopa zīmi tev attiecības veidot visgrūtāk?

Apbrīnojami trāpīgi: kas notiks, ja katrai horoskopa zīmei teiksi: “Vajag!”

COMMENTS

Pievienot komentāru