Nekādas saderības! Ar kuru horoskopa zīmi tev attiecības veidot visgrūtāk?

Foto – Pixabay

Nekad nesaki nekad, lai ko arī apgalvotu astrologi – bet ar noteiktām horoskopa zīmēm attiecības tiešām veidot grūtāk nekā ar citām.

Astroloģijas piekritēji uzskata, ka katram šādas zīmes ir atšķirīgas.

Auns

Aunam pietrūkst pacietības un atturības, bet raksturs atgādina viesuļvētru, kas visu sašūpo savā ceļā. Aunam ir grūti sadraudzēties vai satikties ar visjutīgāko Vēzi, kuru ietekmēs katrs viņa vārds. Turklāt viņš neļaus piedalīties avantūrās un Aunu apvaldīs. Nu, vai gan tā ir dzīve?!

Vērsis

Vērsis maniakāli turas pie stabilitātes un baidās/aizkaitinās, ja kaut kas nedarbojas pēc plāna vai ātri mainās. Tieši tāpēc viņam praktiski nav iespējams pierast pie Ūdensvīra, kurš visu laiku eksperimentē un pārkāpj noteikumus.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Mīlestība un attiecības 2021. gadā. Kuru gaida satikšanās, kuru – šķiršanās?

Horoskops sievietēm 2021. gadam. Dāmas, ko jums sola zvaigznes?

Dvīņi

Zodiaka zīme Dvīņi dzīvo uz enerģijas un iedvesmas rēķina. Taču blakus Mežāzim viņš nevar attīstīties, virzīties uz priekšu un maksimāli realizēt savas spējas, jo Mežāzis ir īsts stabilitātes un miera cienītājs. Viņiem nav nekā kopīga.

Vēzis

Vēzis ir pārāk emocionāls un spēcīgs. Blakus grib redzēt gādīgu empātu, kas spēj izprast viņa jūtas bez vārdiem un pareizi reaģēt. Neizdodas izveidot stipras attiecības ar kritisko un dominējošo Jaunava, kura ir pieradusi komandēt un apspiest partneri.

Lauva

Lauva vienmēr pievērš sev uzmanību. Tas ir neticami jautrs, interesants un sabiedrisks cilvēks, kurš turpina nevainīgi flirtēt, pat ja ir attiecībās. Tieši tāpēc īstas ciešanas būs attiecības ar greizsirdīgo un skaudīgo Skorpionu, kurš necietīs, ka uz jums visi blenž.

Jaunava

Zodiaka zīme Jaunava dievina mieru un stabilitāti. Kā cilvēks zaudē, ja rodas haoss un lietas nenotiek pēc plāna. Tāpēc jums nav ko darīt kopā ar Strēlnieku, kurš nepaklausa un nekad neplāno. Jums vienmēr būs strīdi un domstarpības.

Svari

Svari ir visnekonfliktējošākais zodiakālais pārstāvis. Jūs cenšaties saglabāt mieru un pielāgoties iekšējai harmonijai. Bet ar Skorpionu tas nav iespējams, jo viņam ir svarīga kaisle, kas rodas strīdu un pretrunu laikā. Tātad viņš jūs provocēs apzināti.

Skorpions

Vispirms Skorpions ātri atrod kopīgu valodu ar Aunu. Viņiem ir daudz kopīga, un ir tieksme panākt ko lielāku un attīstīties. Taču abi ir pārāk viegli aizkaitināmi un viegli kļūst par pretiniekiem, nevis partneriem.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Strēlnieks

Strēlnieka dzīve ir pastāvīgas pārmaiņas un transformācijas. Garlaicība, vienveidība un vienmuļība ir depresijas un apātijas cēlonis. Viņam ir aizliegts satikties ar mierīgo un līdzsvaroto Vērsi, jo viņš apturētu jūsu attīstību.

Mežāzis

Mežāzis ir praktiska un līdzsvarota zodiaka zīme, kas ir noskaņota uz nopietnu attieksmi. Viņš ir atklāts un nepiedod nodevību. Mežāzim būs neērti izveidot attiecības ar vējaino un brīvo Strēlnieku, jo jūs esat uz viņu greizsirdīgs un pastāvīgi domājat, kur viņš pazudis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs satuvinās tikai ar visinteresantākajiem un unikālākajiem cilvēkiem. Parasti starp viņiem un Zivīm uzreiz rodas savstarpēja interese un simpātijas. Tikai Zivis liekas pārāk uzmācīgas, un jūs ātri pārtraucat šādu saikni.

Zivis

Jāsaka, ka visā horoskopā Zivis tiek uzskatītas par visuniversālāko zīmi. Tas ir, jūs protat pielāgoties un atrast kopīgu valodu ar jebkuru. Jums jāturas tālāk no Dvīņiem, jo jūs vienmēr cenšaties uzņemties atbildību par partneri, bet Dvīņi to nedara.

COMMENTS

Pievienot komentāru