Horoskops sievietēm 2021. gadam. Dāmas, ko jums sola zvaigznes?


Horoskops visu zodiaka zīmju pārstāvēm palīdzēs sasniegt mērķus un uzzināt par to, kādā dzīves jomā izdosies gūt panākumus.

Auns

Šīs zīmes pārstāvēm jaunajā gadā veiksies mīlestībā. Ja meklē otro pusīti, nav vērts sēdēt četrās sienās, lai nepalaistu garām savu likteni. Jaunajā gadā Aunam ir svarīgi uzturēt pozitīvu noskaņojumu, lai nekļūtu par savas agresijas un noskaņojuma pārmaiņu ķīlniecēm. Gada sākumu astrologi iesaka “globālu tīrīšanu”: vērts izmest lieko bez nožēlas gan no mājas, gan no dzīves.

Vērsis

2021. gada ziemā dominē veiksme karjerā. Vasaras periodā būs iespēja sakārtot materiālo stāvokli, bet atvaļinājumu astrologi iesaka pārcelt uz rudens pirmajiem mēnešiem. Sākt gadu vēlams ar pozitīvu noskaņojumu, lai dzīvē nebūtu vietas neveiksmēm.

Dvīņi

Dvīņiem 2021. gads būs īsts kaleidoskops. Astrologi iesaka jau tagad uzlabot saskarsmes prasmes, palielināt vārdu krājumu un gatavoties jaunu zināšanu ieguvei. Gada sākumā notikumi personiskajā dzīvē attīstīsies nesteidzīgi, bet pavasarī uzņem apgriezienus. Dāmas būs gatavas gan vieglam flirtam, gan lielai mīlestībai. Vasara būs karjeras izaugsmes laiks, bet rudenī izdosies izlauzties godam nopelnītā atvaļinājumā.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Mīlestība un attiecības 2021. gadā. Kuru gaida satikšanās, kuru – šķiršanās?

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Vēzis

Vēžiem gada sākumā ir jāpievērš uzmanība savai enerģētikai un jānodarbojas ar tās papildināšanu. Vingrinājumi palīdzēs saglabāt pozitīvu noskaņu, neļaujoties panikai un šaubām. Pavasarī atvērsies otrā elpa, un sievietes Vēži varēs ne tikai sakārtot dzīvi, bet arī saņemt balvu par aktīvu darbu. Tiem, kuri izrādīs iniciatīvu, Baltais Vērsis būs labvēlīgs visa gada garumā.

Lauva

Lauvām astrologi gada sākumā iesaka veidot harmoniju. Miers būs galvenais panākumu pavadonis, bet nervozitāte var kļūt par lielāko daļu problēmu gan darba lietās, gan personiskajā dzīvē. Dinamiskais un pozitīvais gads būs veiksmīgs sievietēm, kuras zina sev cenu, bet neatsakās no tiem, kuri tai patiešām ir vajadzīgi.

Jaunava

Jaunajā gadā Jaunava atklās otro elpu, kas ļaus gūt panākumus biznesa vidē. Astrologi iesaka dāmām nebaidīties izrādīt neatlaidību, lai nepaliktu neveiksmīgāku konkurentu ēnā. Mīlestības jomā būs īslaicīgs klusums, bet ar rudens iestāšanos vientuļās sirdis varēs sagaidīt savu mīlestību. Kas attiecas uz dārgiem ieguvumiem, tos vislabāk pārcelt uz vasaras beigām un rudens sākumu.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Trīs horoskopa zīmes, kurām 2021. gads var kļūt liktenīgs. + Horoskopi arī pārējiem!

Svari

Gada sākumā Svariem zvaigžņu un planētu enerģētika dāvinās iespēju izdomāt risinājumu problēmām un atbrīvoties no visa, kas traucē laimei. Jaunajā gadā astrologi iesaka paaugstināt pašvērtējumu un vairāk laika pavadīt kopā ar tuviniekiem, lai saņemtu atbalstu un uzlādētos ar pozitīvu noskaņojumu.

Laime gaida Svarus arī mīlestībā: vasaras periodā vienādi veiksies ģimenes pāriem, un tiem, kuri meklē savu likteni.

Skorpions

Skorpionu gaida patīkamas pārmaiņas dzīvē. Zvaigznes palīdzēs iegūt laimi personiskajā dzīvē, aizmirst par strīdiem un vientulību. Pavasara periodā dāmas ir gatavas rutīna darbam, kas, protams, nesīs peļņu.

Skorpioni nedrīkst pārgurt, citādi viņas var ilgi izstāties no ierindas. Savlaicīga atpūta un enerģijas krājumu papildināšana palīdzēs palikt mundrai visa gada garumā.

Strēlnieks

Sievietēm Strēlniekiem astrologi iesaka sākt gadu ar finanšu un darba jautājumu risināšanu. No pavasara sākuma veiksme atnāks personiskās dzīves jomā, un vientuļās sirdis varēs atrast mīlestību. Visiem, kas ir attiecībās, ir vērts vairāk laika pavadīt kopā ar iemīļotajiem. Lieli panākumi gaida šīs sievietes radošajā sfērā: slēpto spēju attīstība nesīs labus rezultātus.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

14. decembrī – šā gada pēdējais Jaunmēness. Kā ieteicams to pavadīt?

Mežāzis

Mežāža zīmes pārstāvēm astrologi iesaka domāt par darba maiņu. Gads būs ideāls, lai ieņemtu jaunu amatu, pārkvalificētos un pat atvērtu savu biznesu. 2021. gadā nedrīkst nolaist rokas, ja tā neies. Aiz melnās joslas noteikti pienāks baltā, un, ja aktīvi cīnīsies par laimi, nepatikšanas paliks pagātnē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru gaida ar mīlestību piepildīts gads. Veiksies šīm dāmām arī biznesa sfērā, ja viņas laikus uztvers likteņa zīmes un neatteiksies no papildu darba. Noderēs Ūdensvīriem arī piesardzība, ar kuras palīdzību var sajust krāpniekus un manipulatorus. Dārgus pirkumus šīs zīmes dāmām iesaka veikt vasaras vidū un ziemas sākumā.

Zivis

Zivīm gada sākumā vērts nodarboties ar biolauka stiprināšanu, lai nesaskartos ar dzīvības spēku izsīkumu. Jābūt uzmanīgām pret notiekošajiem procesiem, nedrīkst riskēt, citādi problēmas parādīsies finanšu jomā. Rudenī un ziemā astrologi iesaka nepadoties kārdinājumiem un cīnīties ar šaubām, negatīvismu un impulsivitāti.

COMMENTS

Pievienot komentāru