Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Numeroloģija ir viena no senākajām zinātnēm, kas nodarbojas ar skaitļu enerģētikas izpēti. Eksperti šajā jomā ir stāstījuši, kāds skaitlis pārvaldīs 2021. gadu.

Ja saskaitīsim visus 2021. gada ciparus, tad saņemam “5”. Tieši “pieci” būs šī gada galvenais skaitlis. Tā vadībā gaidāma finansiāla veiksme.

Kuru 2021. gadā gaida bagātība

“Pieci” ir piecu cilvēku sajūtu personificējums. Tas nozīmē, ka 2021. gadā veiksies tiem, kuru darbs saistīts ar pozitīvām emocijām. Tas attiecas uz visiem, kas strādā pakalpojumu jomā. Jo vairāk cilvēku jums izdosies padarīt laimīgus, jo augstāki būs jūsu ienākumi.

“Pieci” ir tieši saistīti ar izgudrojumiem un progresu. Finanšu pieplūdums gaida arī tos, kuri nodarbināti zinātnes jomā: pasniedzējus, studentus, zinātniekus. Palielināt ienākumus var cilvēkiem, kuri pastāvīgi pilnveido savas prasmes.

“Pieci” dāvinās veiksmi visiem, kuri vēlas nopirkt kaut ko jaunu no elektronikas – viedtālruni, datoru, auto, sadzīves tehniku.

Šis skaitlis ir saistīts arī ar ceļojumiem. Lai paaugstinātu ienākumus, labāk nesēdēt uz vietas, bet piekrist komandējumiem, pārcelties darbā. Jaunā situācija ideāli ietekmēs mūsu pārliecību, dāvinās jaunas idejas un “ievedīs” naudu makā.

Šis skaitlis ir darba simbols, tāpēc labs atalgojums sagaida visus, kuri pašaizliedzīgi strādā vai ir sev izvirzījuši skaidru mērķi: atrast sapņu darbu, atvērt ienesīgu biznesu. 2021. gadā nevar sēdēt bez darba, gaidīt un cerēt tikai uz brīnumu.

Kas aizbiedēs finansiālo veiksmi

“Pieci” nemīl pelēcību un garlaicību. Cilvēki, kuri nav savā vietā, neizjutīs finansiālu veiksmi. Šādai personībai var iestāties tumšs laiks. Vajag laikus atpazīt šo zīmi un, ja naudas gultne izžūst, veikt pasākumus tās atjaunošanai.

Arī pārmērīgi tēriņi nav labi. Eksperti stingri iesaka pēc iespējas mazāk pirkt to, pēc kā nav īpašas nepieciešamības. 2021. gadā lielākās finansiālās grūtības būs visiem, kuri pārāk viegli izturas pret naudu.

Jāizvairās no parādiem un lieliem kredītiem. Numerologi eksperti stingri neiesaka aizdot lielas summas.

Apšaubāmie panākumi gaida visus, kuri vēlas veikt remontu dzīvoklī. Šogad labāk vienkārši plānot grandiozu situācijas maiņu vai nodarboties tikai ar kosmētikas remontu.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Trīs horoskopa zīmes, kurām 2021. gads var kļūt liktenīgs. + Horoskopi arī pārējiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru