14. decembrī – šā gada pēdējais Jaunmēness. Kā ieteicams to pavadīt?

Jau 14. decembrī būs šā gada pēdējais Jaunmēness, kas norisināsies Strēlnieka zodiaka zīmes aizbildniecībā.

Jauns mēness – mēness fāze, kad saule, mēness un zeme atrodas aptuveni vienā līnijā. Turklāt mēness atrodas vidū starp sauli un zemi. Tagad nakts spīdeklis praktiski nav redzams cilvēka acīm.

Šī astronomiskā parādība ilgst ap diennakti. Un tad sākas nākamā fāze – augošs mēness.

Tiek uzskatīts, ka Jaunmēness laikā cilvēka enerģijas resursi ir ievērojami samazinājušies. Cilvēkam var pietrūkt spēka, rodas vājums un vēlme atpūsties. Raksturīgi, piemēram, ir straujas noskaņojuma maiņas, stress un depresija.

14. decembra diena ir ievērojama arī ar to, ka, izņemot Jaunu mēnesi, notiks arī pēdējais, sestais, saules aptumsums šajā gadā.

Jaunmēness iestāsies plkst. 14.12.2020 plkst. 18.16. Tā ir 29. Mēness diena Mēness kalendārā. Mēness būs Strēlnieka zodiaka zīmē. Mēness apgaismojuma procentuālā vērtība ir 0%. Mēness lēks plkst. 07:27, bet rietēs 15:39.

Decembra Jaunmēness īpatnības
Šī mēness diena norisināsies Strēlnieka zodiaka zīmē. Jauna mēness fāzē iespējams pievērsties dzīves jēgai, jebkuram augstākajam mērķim.

Pārliecības un komforta sajūta atnāks, ja atradīsiet šo mērķi, misiju, filozofiju, kas dos jēgu eksistencei. Mēness Strēlniekā dos optimismu, spēju skatīties uz priekšu ar cerību, neskatoties uz jebkādām grūtībām.

Ko var darīt 14. decembrī

Decembra Jaunmēness periods ir ideāls, lai risinātu jautājumus, kas saistīti ar jurisprudenci un tiesiskiem jautājumiem. Visi birokrātiskie jautājumi šajā laikā tiek risināti ļoti viegli, praktiski atrisinās paši.

Tajā pašā laikā šī diena ir saistīta ar organisma kopējā dzīves tonusa samazināšanos, kā arī ar depresīvu stāvokli, traumām un maldiem. 14. decembrī vislabāk ir risināt tikai visnepieciešamākos dzīves jautājumus, dzenot projām sliktas domas.

Jaunā mēnesī iesaka aktīvu atpūtu, pastaigas dabā, vieglus fiziskus vingrinājumus, dievnama apmeklējumu vai gājienu ciemos.

No kā atturēties 14. decembrī

Jauna mēness brīdī nav vēlamas fiziskas slodzes un vispār nav vērts aizrauties ar fiziskiem vingrinājumiem un izklaides pasākumiem.

Nav vērts uzsākt jaunas lietas un riskēt, bet svarīgu lēmumu pieņemšanu labāk atlikt. Jāatliek ar zemi vai būvniecību saistītās operācijas.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Zvaigžņu lietus decembrī. Kā sagaidīt Ursīdas un Geminīdas?

Tuvojas pilns Saules aptumsums – beidzamais šogad. Kas jāzina?

Pievienot komentāru