Astroprognoze Pilnmēness svētdienai. Pievērsies veselības uzlabošanai!

Horoskops šodienai, 28. martam, iesaka visām zodiaka zīmēm sākt nodarboties ar veselību, kā arī neveltīt laiku sarunām ar toksiskiem cilvēkiem, bet pavadīt svētdienu mīļu tuvinieku lokā.

Auns

Šodien tiks pilnībā atjaunotas saiknes ar tāliem radiniekiem, kontakti var būt stabili un būs daudz noderīgāki. Pieaugs apkārtējo cieņa.

Vērsis

Svētdiena ir labvēlīga diena saziņai, jaunu enerģijas avotu meklēšanai, tieksmei pēc ideāla. Slepenais ienaidnieks mēģinās likt kāju priekšā, bet tā vietā paklups pats.

Dvīņi

Jebkurš naudas ieguldījums šodien būs veiksmīgs un atnesīs peļņu. Dienas otrajā pusē iespējama slikta ziņa vai pašsajūtas pasliktināšanās.

Vēzis

Jūsu pievilcība šodien pieaugs, un tas ļaus jums pārvarēt visus šķēršļus ceļā uz panākumiem. Ja jums ir draugi, ar kuriem jūs jau sen neesat tikušies, uzaiciniet viņus ciemos.

Lauva

Šodien ir iespējamas nelielas veselības problēmas: trauksme vai viegla trauma. Iespējama viegla saslimšana, nogurums vai galvassāpes. Jābaidās no uguns, mazām traumām. Atsakieties no treknas pārtikas un alkohola.

Jaunava

Esiet piesardzīgs un uzmanīgs. Nezaudējiet drosmi un paškontroli. Izmantojiet savu daiļrunību un pārliecināšanas spējas iespējamo konfliktu risināšanā.

Svari

Uz pastiprinātās intuīcijas fona šodien ir izdosies pareģojumi un nākotnes notikumu prognoze. Esiet piesardzīgāks un nepieņemiet steidzīgus lēmumus.

Skorpions

Ieteicams šodien analizēt savu rīcību un vēlmes, apmeklēt dievnamu. Svētdien nav izslēgta atgriešanās pie vecajiem projektiem, kas dos labumu.

Strēlnieks

Pacentieties atrast spēkus uz laiku atkāpties no darba. Diena paredz koncentrēties uz garīgām problēmām, vientulību. Vakarā ir laba pastaiga svaigā gaisā.

Mežāzis

Iespējams, ka šodien jūs jutīsieties noguris un apmierināts par veikto darbu. Pilnvērtīga atpūta ir garantēta ģimenes lokā, saskarsmē ar bērniem, kuru priecīgais noskaņojums būs lipīgs.

Ūdensvīrs

Veiksme šodien būs jūsu pusē. Intuīcija un paredzamība palīdzēs atrast pareizo dzīves virzienu. Nav izslēgts risks un drosmīgi lēmumi, kas var radīt lielu labumu. Galvenais – laikus apstāties.

Zivis

Šodien ir iespējamas šaubas un bažas par nākotni. Biznesa jomā nodarbinātajiem ir iespējams nogurums, depresija. Atrodiet sabiedrotos vai pārgrupējiet spēkus.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Astroprognoze aprīlim. Kas gaida mīlestībā un attiecībās?

Slavenā pareģe Vanga paredzēja trīs “lūzuma punktus” 2021. gadā. Vai piepildīsies?

Pievienot komentāru