Astroprognoze aprīlim. Kas gaida mīlestībā un attiecībās?


Kāda zīme būs visiemīļotākā un laimīgākā pavasara vidū? Kuru gaida vilšanās un pat šķiršanās? Kurai no zodiaka zīmēm visvairāk paveiksies mīlestībā? Uzziniet mīlas horoskopā 2021. gada aprīlim!

Auns

2021. gada aprīlis Auna zīmes pārstāvjiem būs labs periods kopīgai jaukai brīvā laika pavadīšanai ar savu otro pusīti. Tas ir piemērots brīdis izlīgšanai un mīlestības atklāšanai. Tomēr dažus Aunus pavasaris mudinās skatīties pa kreisi.
Vērsis

Aprīlim būs periods, kad gribēsies radīt kopā, turklāt nav svarīgi, ko tieši. Kopīgas nodarbības satuvina cilvēkus un pārbauda viņu jūtu noturību. Kā bonuss – neierobežots patīkamu emociju un prieka daudzums par paveikto.

Dvīņi

Dvīņi aprīlī uzzinās kaut ko ne īpaši patīkamu no dzīvesbiedra. Diskomforts un atsvešinātība jūtās var izsist no sliedēm un novērst no darba. Tuvākie cilvēki ar labiem pamudinājumiem arī pielej eļļu ugunī – tas ietekmēs jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku.

Vēzis

Aprīlī Vēzim būs citas intereses, kas nav saistītas ar romantiku. Tātad attiecības ar partneriem var kļūt saspringtas vai ierobežotas. Jums būs jāuzņemas citi pienākumi.

Lauva

Pavasarī, pat ja Lauvu teiktais un izturēšanās nepieļautu romantiskumu, var nešaubīties par viņu nopietnību. Jūs esat gatavs ilgtermiņa attiecībām un ģimenes veidošanai. Viss, kas notiek ar jums, ir svarīgs, liktenīgs un pietiekami drošs. Partneris to sajutīs.

Jaunava

Pavasaris aiz loga ir pārāk nopietns un ikdienišķs. Jūsu privātajām mīļākajām attiecībām noteikti pietrūks viegluma, humora un bezrūpības.

Svari

Svaru zīmes mīlas dēkām pavasara vidū ir visas izredzes būt veiksmīgām – jums patiks. Nav tā, ka tās būtu stabilas un prognozējamas – drīzāk gan reibinošas un aizraujošas. Jūs atstāsiet šaubas citam laikam un dzīves jomai.

Skorpions

Skorpionu 2021. gada aprīlī gaida pēkšņa iemīlēšanās un pat apmātība – bet jums nav jāpierod pie šādām šūpolēm savās jūtās. Cita lieta, ka jūtas, iespējams, būs abpusējas. Tā ka tradicionālās mīlas ciešanas un nopūtas jums nedraud.

Strēlnieks

Strēlnieks kritiski novērtēs savus mērķus, sasniegumus, kā arī iespējamās neveiksmes tieši mīlestības un savstarpējo attiecību jomā. Šī perioda parastās parādības būs kritiskums pret sevi un partneri, spriedumu kategoriskums, pretenzijas un neapmierinātības izteikšana.

Mežāzis

2021. gada aprīlī Mežāzis pat nemēģinās meklēt risinājumus konfliktu atrisināšanai un strīdiem savstarpējās attiecībās. Jūs tiecaties rakties sīkumos, bet neskatieties globāli. Tāpēc šīm attiecībām draud briesmas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nesaprot un viņam būs grūti izprast tuvāko cilvēku. Tas nevis sarežģī jūtas, bet tikai pārbauda to izturību. Ir grūti nepadoties, lai mainītu vai pat izbeigtu pašreizējās attiecības. Šis pārbaudījums būs tikai īstas mīlestības dēļ.

Zivis
Pavasarī Zivju attiecības būs neprognozējamas un daudzveidīgas. Jūs mētāsieties starp pilnīgu laimes sajūtu un neskaidrām šaubām. Saglabājiet savu mīlestību – tas rada spēcīgākas saiknes.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kaislības uzvirmos vēl spēcīgāk! Mīlestības horoskops pavasarim visām zodiaka zīmēm

Horoskopa nešķiramākie pāri. Ja esat dzimuši šajās zīmēs, jūsu mīlestība būs mūžīga!

COMMENTS

Pievienot komentāru