Jums būs nepieciešams:
- 2 vistu kājas
- 2 kausētie sieriņi
- 4 kartupeļi
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 50g baltmaizes grauzdiņi
- 50 ml augu eļļas
- sāls, pipari un iecienītākās garšvielas pēc garšas
Kā pagatavot:
Vistu kājas vāriet 2,5 litros ūdens- pagatavojiet vistas buljonu. Izņemiet vistu kājas no buljona un gaļu sīki sagrieziet.
Kartupeļus sagrieziet kubiņos un buljonā vāriet līdz tie ir gatavi.
Sasmalciniet sīpolu un sarīvējiet burkānu. Sacepiet tos pannā, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Kausēto sieru sagrieziet nelielos kubiņos. Ja izmantojiet kausēto sieru trauciņā, ar karoti nelielās devās pievienojiet to buljonam. Buljonā lieciet arī sagriezto gaļu, apceptos burkānus un sīpolus, kā arī garšvielas. Vāriet, līdz kausētais siers pilnībā izšķīdis.
Pasniedziet ar zaļumiem un maizes grauzdiņiem.
Foto: www.adme.ru