Austrumu slimnīcas apsargs esot NEŽĒLĪGI SITIS pacientu, pensionāru! VIDEO

Pie raidījuma ”BezTabu” vērsies vīrietis vārdā Bogdans, kurš apgalvo, ka svinējis savu jubileju un nenoliedz arī to ka bija lietojis alkoholiskos dzērienus un no rīta esot palicis slikti ar sirdi.Vīrieti ātrā palīdzība nogādā austrumu slimnīcā, Rīgā, kur viņam sākotnēji ticis mērīts asinsspiediens, vēsta raidījums ”BezTabu”.

Palūdzu māsiņai vai nevar monitoru pagriezt, lai es redzētu savu spiedienu, bet viņa sacīja, ka te nav nekāds ”hotelis”! Un es saku, tādā gadījumā ja Jūs nenākat man pretī, lūdzu atvienot aparātu un braukšu uz stradiņu slimnīcu. Bet tad viņa pateica, ka es viņu apvainoju un izsauca apsargus…Stāsta Bogdans

Kā apgalvo vīrietis, apsargi aizveduši viņu citur, tad sekojusi vārdu apmaiņa, līdz viens no apsargiem pacientu piekāvis.

Tas garais apsēdināja mani un es saku, kā Jūs ar cilvēkiem apejaties un uzreiz sekoja sitiens no kreisās puses… Stāsta Bogdans

Bogdans 27 gadus strādājis Valsts policijā, bet nu jau sešus gadus atpūšas izdienas pensijā, bet dienesta laikiem neatceras, ka šādi izrīkotos ar cilvēkiem. Vīrietim tagad piepampusi un izplūdusi acs, sadauzīts deguns, aus un vaigs.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru