Dienas horoskops 07.09.2017.

Auns

Šodien ir lieliska diena, kad rakt mazliet dziļāk. Mēness ir jūsu pirmajā Paša mājā, padarot to par ideālu laiku sevis izpētei un atjaunošanai. Tas var būt grūti kādam, kam bieži jādodas ceļā vienam, bet jūs varat atrast to, ko meklējat, iekšā. Jums jau ir atbildes, kuras meklējat, un spēks ir ar jums!

Vērsis

Šodien ir lieliska diena domāt par citiem. Jūs gūsiet lielu labumu, koncentrējoties uz āru un domājot par to, kā jūs varat pozitīvi ietekmēt apkārtējos. Un labs blakus ieguvums ir tas, ka jūs varat sajusties labāk no šī procesa! Dažreiz palīdzēšana citiem var būt laba pāreja no koncentrēšanās uz jūsu pašu problēmām.

Dvīņi

Draudzība šodien dominē. Kā vienai no sociāli aktīvākajām zīmēm, tās jums noteikti ir labas ziņas! Jūs būsiet vislaimīgākais, pavadot laiku kopā ar draugiem- gan veciem, gan jauniem. Izmanto to, pēc darba paķer dažus dzērienus un tērzējiet visu nakti. Jūs jutīsieties atjaunots un atkārtoti aktivizējies no jautrās un draudzīgās nakts!

Vēzis

Vēzis šobrīd ir ļoti saistīts ar savu karjeru. Varbūt jūs beidzot esat atradis darbu, kas jums patiešām ir piemērots, vai varbūt jūs patiešām baudāt cilvēkus, ar kuriem jūs strādājat. Katrā ziņā izmantojiet šo pozitīvo enerģiju! Kad jūs mīlat to, ko darāt, pārējā jūsu dzīve šķiet mazliet vieglāka.

Lauva

Lauva, šodien jūs varat nonākt strīdos, kas saistīti ar jūsu īpašumu. Mars ir jūsu 2. Īpašumu mājā un jūs jūtaties īpaši pasargāts par kaut ko, kas pamatoti ir jūsu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir mantojums, kuru jūs gaidījāt, vai kaut kas, kas jums bija nenovērtējams un tagad ir iznīcināts, mēģiniet nomierināties un racionāli domāt, pirms jūs reaģējat. Tu būsi laimīgs, ka to paveici.

Jaunava

Jūs šodien varat atklāt slepenu talantu. Tas var būt kaut kas tāds, ko jūs iepriekš domājāt, ka ne pārāk labi protat vai vienkārši kaut kas tāds, ko vēl neesat izmēģinājis. Priecājieties par šo jauno sasniegumu un pievienojiet šo prasmi jūsu sasniegumiem. Sevis atklāšana ir vislieliskākais ceļojums – un tas nekad nebeidzas!

Svari

Kāds tev tuvs cilvēks ir kaut ko slēpis, un patiesība tuvojas. Tas varētu būt jūsu partneris vai pat kāds no tuvākajiem draugiem. Esi uzmanīgs pret to, ko viņi tev teiks; šīs ziņas ne vienmēr ir sliktas, tas vienkārši var būt kaut kas, ko jūs neesat pamanījis. Viņi novērtēs jūsu mīlestību un atbalstu!

Skorpions

Šodien varat sastrīdēties ar kādu draugu. Konfliktu mīlošais Marss atrodas jūsu 11. cerību/ vēlmju/ draugu namā. Tas var būt kaut kas, kas kādu laiku ir karsis zemdegās un beidzot burbuļo. Jums ir tiesības būt apbēdinātam, bet mēģiniet arī skatīt lietas no viņu viedokļa. Viņiem bija labi nodomi, un katram strīdam ir divas puses.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru