Seši pamatoti iemesli, kāpēc guļamistabā turēt sāls lampu!

Sāls lampa ir parasts gaismeklis ar kristāliskā akmens sāls kupolu, kas miljonu gadu laikā veidojies akmens sāls šahtās. Tas ir pasaules okeāna sāļu ūdens kristalizācijas produkts. Tagad saspiestos kalnu nogulumu klinšu veidojumi tiek iegūti tikai Pakistānas Himalajos, 800 metru dziļumā.

Apstrādājot, kristāliskā struktūra un ģeometriskās kontūras šādam sālim netiek iznīcinātas, tāpēc tas saglabā visas tā derīgās īpašības. Tā ir dabas dāvana, kas palīdz tikt galā ar tehnoloģiskā progresa negatīvajām sekām.

Mikroviļņu krāsnis, televizori, datori, elektriskās ierīces, dažādi sīkrīki, bez kuriem mēs nevaram iedomāties mūsu dzīvi, izstaro gaisā pozitīvus jonus. Ir pierādīts, ka to augsta koncentrācija ir ļoti kaitīga mūsu veselībai. Šeit akmeņsāls var nākt palīgā, tā negatīvo jonu ķīmiskās īpašības dara brīnumus, neitralizē elektromagnētiskā starojuma kaitīgo ietekmi un normalizē telpu mikroklimatu.

Bez tam, radioloģiskie pētījumi liecina, ka akmeņsāls kalnu kristāla formā spēj izstarot pozitīvu enerģiju. Tas labvēlīgi ietekmē nervu sistēmas stāvokli, psihi un miega kvalitāti.

Sāls lampu izmantošanai ir seši pamatoti fakti

Sāls lampas attīra gaisu

Izdalot ļoti koncentrētus negatīvi lādētos jonus, sāls lampiņa nogalina baktērijas un iznīcina toksiskas vielas. Tas ir lielisks dzīvokļa gaisa jonizators, ko veidojusi daba.

Novērš onkoloģiskās slimības

Elektrosmogs, kas mūs visu dienu ieskauj, vājina imūnsistēmu, paaugstina asinsspiedienu un veicina dažāda veida vēža attīstību. Taču sāls lampas veiksmīgi palīdz iznīcināt bīstamā starojuma iedarbību.

Daudzi cilvēki, kas tās lieto, arī ziņo par hronisku galvassāpju pazušanu.

Neitralizē pozitīvi lādētos jonus

Sāls lampas, atšķirībā no citām ierīcēm, izstaro “labo” starojumu. Strādājot vairākas stundas pēc kārtas, tās rada sāls alas efektu, notiek halo terapija.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru