Pārsteidzoši gardi auzu cepumiņi ar ingveru.
Sastāvdaļas
100 g sviesta
130 g cukura
2 olas
200 g auzu pārslu
180 g kviešu miltu
Puse citrona
1 tējkarote ingvera
Šķipsniņa sāls
1 tējkarote sodas
Pustējkarote etiķa
Sezama sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana
Ar mikseri sakuļ sviestu un cukuru.
Iegūtajā masā iemaisa pa vienai olai.
Atsevišķā traukā sajauc auzu pārslas, izsijātus miltus un sāli.
Tad abas masas apvieno un pievieno dzēstu sodu, ingveru un miziņu no citrona pusītes.
Ar karoti liek masu uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot brīvu vietu starp cepumiņiem.
Pārkaisa ar sezama sēkliņām.
Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
[…] Auzu cepumiņi ar ingvera noti. Gatavi viens un divi! […]