BAISAS ZIŅAS par vardarbību un sišanu Elīnas Dzelmes ģimenē

„Pašlaik māksliniece nevar sūdzēties par savu finansiālo stāvokli, jā, viņai patīk nauda, gluži kā ikvienam no mums. Kaut gan vairāk Elīnai patīk lietas, ko nauda spēj papildināt. Viņai ir viss, kas vajadzīgs, ģimene ir nodrošināta, bet viņa neskraida visu laiku pa veikaliem. Elīna apzinās, ka nauda ir priekšrocība, bet tā nav visa dzīve!” – tā portāls atstāsta bijušās aktrises, pašreizējās mākslinieces intervijā pausto par jauno „cukurtētiņu” un viņa naudas maku.

Pietiek pagaidām nav izdevies sazināties ne ar vienu Maliginu „ģimenes” pārstāvi, lai noskaidrotu viņu viedokli par notikušo un par pašreizējo situāciju.

Red.piez. Kāpēc mēs rakstām par šādām lietām, kas it kā neatbilst mūsu „profilam”? Pavisam vienkārši – tāpēc, ka mums pa īstam un no sirds riebjas cilvēki, kuri brauc (vai ir braukuši) uz Āfriku šaut dzīvniekus un par to vēl publiski lielās. Miljonārs Maligins ir pelnījis visu to, kas ar viņu pašlaik notiek, un vēl vairāk – tostarp arī to, lai par notiekošo uzzinātu iespējami plašs cilvēku loks.

AVOTS: VIPI.LV

Pievienot komentāru