Dienas horoskops 05.09.2017.

Auns

Diena kā radīta piedzīvojumiem! Vari sajust, kā kosmoss pārbauda tavu baiļu robežas. Jūs esat Auns, kurš tiek aicināts aktīvi izveidot savu pasauli un atklāt jaunas teritorijas. Kurām jomām nepieciešama tava uzmanība?  Tas ir atkarīgs no jums. Darīt kaut ko pa jaunam, vai pa vecam? Tas turpināsies tuvāko dienu laikā.

Vērsis

Šajā laikā jūs varat justies pilnīgā pretrunā ar kaut ko vai kādu. Tu esi gatavs aizsargāties tikai tāpēc, ka tas varētu būt jauns veids, kā pārraudzīt savu paša dzīvi. Apskatiet savu ego un novietojiet to pie durvīm. Nolaidiet savu vairogu, lai dotos uz priekšu. Tas viss ir jauns, un notiek laba iemesla vārdā. Tagad izvēle ir jūsu rokās; durvis ir plaši atvērtas.

Dvīņi

Esi gatavs, šodien ir sagatavošanās diena lielākajai daļai gaisa zīmju kopumā. Izmantojiet šo laiku, lai meditētu un novērtētu savu ceļu. Jūs šodien būsiet emocionāls vai pat klusāks nekā parasti. Jūtas var būt pārsteidzošas. Atveriet savu sirdi savā laipnībā. Jūs esat draudzīga zīme, un jums var būt nepieciešams mazliet uzlādēties. Zaļa ir jūsu enerģijas krāsa.

Vēzis

Jūs sagaida lielas pārmaiņas. Tas varētu būt saistīts ar karjeru vai aizraušanos, kuru jūs nekad neuzskatījāt par patiesu. Jā, sapnis piepildās. Jūs patiešām darbojaties šajā ceļojumā ar saviem intuitīvajiem dotumiem. Pateicība par jūsu dāvanām. Jūs esat tik daudz devis, tagad saņemiet atpakaļ! Dzeltena ir jūsu enerģijas krāsa. Nekādas slēpšanās no patiesības!

Lauva

Doma, kas iešaujas prātā, “neizrādies, bet audz”, ir saistīta ar garīgumu vai izturēšanos  pret citiem cilvēkiem. Šomēnes jūsu zīme atrodas evolūcijas un izpētes ceļā. Tavā pusē ir Mars, kas dubultos uguni, kas nozīmē dubultas kaislības. Ja jūs nošķirsieties no sava ego, jūs redzēsiet, cik ļoti jūsu vadība ir patiesi nepieciešama daudziem citiem. Jums ir komanda, kura jāatbalsta, pieslēdzieties! Tev tas padosies!

Jaunava

Jūs esat atbalstošais draugs. Jums šajā laikā ir daudz jākalpo un jāpalīdz. Gribiet jūs to vai nē, bet šobrīd esiet pilnīgi enerģiski noplicināts Šis ir labs laiks, lai uzlādētos. Neatkarīgi no tā, kas notiks tuvākajās dienās, vienkārši uztveriet to pēc iespējas vienkāršāk. Jums nav vajadzības vainot sevi vai iekšēji pārdzīvot. Ir  grūti, ja esat tik atbildīgs! Rūpes par sevi pēc iespējas ātrāk!

Svari

Šī būs grūta vai viltīga diena. Ieteikumi, bez sekundāriem lēmumiem. Vienkārši veltiet laiku atelpai, it īpaši pusdienlaikā, kad Mēness Mežāzī rada grūtības tavai zīmei. Jūs esat nodrošināts, bet jūs, iespējams, uztrauksieties par naudu vai kaut ko, kas šķitīs šobrīd nepietiekamā daudzumā. Viss būs! Šī ir tikai transformējoša diena, kas prasa atpūtu un kontemplāciju! Rozā rozes ir jūsu spēka zieds!

Skorpions

Jūsu gaišredzības un intuitīvās dāvanas atveras! Jūsu zīme vienkārši saskata citus cilvēkus. Šis ir laiks, kad mācīties no citu kļūdām, lai sasniegtu to, ko vēlaties. Jūs esat ceļā uz lieliskām pārmaiņām! Ja jūs domājat par krasām pārmaiņām, šajā laikā jūs varat to paveikt! Piparmētru zaļš ir jūsu spēka krāsa!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru