Vieglam našķim pagatavo banānu cepumiņus, kas lieliski iederēsies arī skolēna pusdienu kārbiņā.
Sastāvdaļas
Pagatavošanas laiks: 35 minūtes
Sarežģītība: viegli
4 banāni
Rozīnes, rieksti, saulespuķu sēkliņas pēc garšas
400 g auzu pārslu
Pagatavošana
Banānu cepumi, ļoti garšīgi, viegli pagatavojami!
1. Vispirms notīra un sagriež gabaliņos banānus.
2. Banānus rūpīgi sablendē.
3. Pievieno auzu pārslas un sablendē vēlreiz.
4. Rozīnes rūpīgi nomazgā, pievieno maisījumam arī saulespuķu sēkliņas un sasmalcinātus riekstus.
5. Pannu izklāj ar pergamenta papīru, ar karoti liek cepumus.
6. Cep aptuveni 15 minūtes 170 grādu temperatūrā.
7. Pēc vēlēšanās var rotāt ar šokolādi.
Labu apetīti!