Bēdīgi slavenais “viltus ziņotājs” Neids atstāj cietumu; kā viņam tur klājās?

https://www.instagram.com/neidsz/

Viltus ziņu veidotājs Niks Endziņš jeb Neids novembra beigās atbrīvots no apcietinājuma, kur pavadījis beidzamos trīs mēnešus.

Endziņš, kuru aizturēja pēc viltus ziņas par neesoša, bet reālo lielveikalu atgādinoša tirdzniecības centra “Alffa” sabrukšanu, iespaidos par aizturēšanas vietā piedzīvoto dalījies ar portālu “Jauns.lv”.”

Jaunietis, kurš pats piedāvājis sniegt interviju, atklāja, ka apzināti publicējis viltus ziņas aptuveni reizi mēnesī, lai vairotu skatījumu skaitu savām vietnēm, kuras viņš nepārstāj dēvēt par ziņu portāliem, vienlaicīgi noliedzot, ka šaubīgo uzņēmējdarbību būtu veicis grupā.

Runājot par cietumā pavadīto laiku, Niks Endziņš atklāj: “Reiz, kad mani no tiesas veda atpakaļ uz “septītajām debesīm”-, bija brīdis, kurā es reāli apsvēru izdarīt pašnāvību (uztraukti). Zināju, ka tādējādi es sāpinātu vecākus vēl vairāk, taču tā doma tik un tā mani nepameta. Es jau zināju, kur varētu, piemēram, pakārties. Saplēš bikses, uztaisa striķi – jo visas šņores tur atņem – paņem un pakaras. Es tam gatavojos, gribēju to izdarīt, jo es nekad nebiju iedomājies, ka nonākšu ieslodzījumā. Par laimi, varbūt Dievs stāvēja klāt, jo tajā dienā man pateica, ka es, iespējams, jau šodien tikšu uz Rīgas Centrālcietumu.”

Pievienot komentāru