Briedis pret Peresu: cīņa par titula saglabāšanu, iekļūšanu pusfinālā un miljonu

“Esmu motivācijas pilns. Visvairāk mani uzmundrina bērni. Paredzu, ka uzvarēšu. Kā uzvarētāju redzu tikai un vienīgi sevi. Nav starpības, kā to paveikšu – vienā vai 12 raundos,” kūku cienītājs Peress pirms dueļa nebija zaudējis boksera bravūrību.

Ja no Peresa uzvaru gaida viņš pats un atvases, tad Brieža triumfu gaida visa Latvija. Par to liecina arī fakts, ka “Arēnā Rīga” biļetes pieejamas lielākoties tikai trešajā stāvā. Pirmajā kārtā divi dueļi norisinās ASV, viens – Vācijā un viens – Latvijā. Otrajā kārtā Brieža un Peresa dueļa uzvarētāju gaida ukrainis Oleksandrs Usiks, kurš tiek uzskatīts par labāko svara kategorijā.

“Nevaru sagaidīt cīņu,” pēc svēršanās teica Briedis. “Ikviens bokseris, kurš piedalās turnīrā, ir pelnījis šeit atrasties. Neesmu bukmeikers, neizsaku prognozes, taču varu apsolīt, ka darīšu visu, lai mani tautieši pēc cīņas būtu lepni.”

Peress pēdējo dueli aizvadīja jūnijā, kad 29 sekundēs tika galā ar slovāku Viktoru Biščaku. Savukārt kubieša pēdējais nopietnais pretinieks bija Aleksandrs Povetkins. Duelis notika 2015. gadā Maskavā, kad Peress vēl pārstāvēja smagsvaru divīziju. Cīņā par WBC sudraba jostu viņš izturēja pusotru minūti, līdz tika aizsūtīts nokautā.

Uzvara pār Huku ļāva Briedim kļūt par pasaulē labi zināmu bokseri, ar kuru rēķinās un kuram labi maksā. Supersērijas rīkotājs Kalle Zauderlands sarunā ar portālu Sportacentrs.combija atklāts – bokseris, kurš uzvarēs šovakar, kļūs par miljonāru. Likme ir liela, bet Briedis ir nodemonstrējis, ka uz viņu var paļauties.

AVOTS: sportacentrs.com

Pievienot komentāru