Četras horoskopa zīmes jūlija sākumā var gaidīt “tālruņa zvanu no pagātnes”

Foto – Pixabay

Katru dienu saņemam daudz zvanu: no draugiem, ģimenes, kolēģiem darbā, no bankas vai vienkārši reklāmas akcijas. Bet vairumā gadījumu zvana vieni un tie paši cilvēki.

Reti zvana tie cilvēki, kuri jau sen vairs nav tuvāko kontaktu lokā.

Ir daudz sociālo tīklu un ziņojumapmaiņas programmu. Mūsdienu jaunieši aktīvi izmanto visus iespējamos sociālos tīklus, un vecākās paaudzes cilvēki cenšas no viņiem neatpalikt.

Sociālajos tīklos šobrīd var atrast gandrīz jebkuru cilvēku: vecu skolas biedru vai labāko draudzeni no institūta, darba kolēģi un pat savu priekšnieku.

Galvenais, lai būtu internets un tālrunis ar uzlādētu bateriju. Pat atrodoties tūkstošiem kilometru attālumā viens no otra, cilvēki var labi komunicēt katru dienu.

Bet reizēm ir tik grūti sastādīt numuru un vienkārši piezvanīt. Tāpēc mūsdienu tehnoloģijas ir radījušas tikai ilūziju.

Cilvēki, kam ir visi saziņas līdzekļi, tomēr bieži vien nezvana.

Dažreiz ir ļoti grūti pārvarēt sevi un sastādīt numuru. Īpaši tad, ja kopš saskarsmes pārtraukšanas ir pagājis jau ļoti ilgs laiks. Bet tieši šādus “zvanus no pagātnes” jūlija sākumā var sagaidīt Ūdensvīrs, Zivis, Mežāzis un Vēršus.

Ja saņemsiet zvanu no tālas pagātnes, kā jūs reaģēsiet? Vai vēlaties atgūt saikni un atjaunot attiecības vai “paturēt šīs durvis aiz atslēgas”?

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

11 miljardieriem ir tieši šī zodiaka zīme. Un kā ar jums?

Trīs gudrākās horoskopa zīmes. + Vēl pieci personības horoskopi!

7 principi, pēc kuriem dzīvo katra horoskopa zīme

COMMENTS

Pievienot komentāru