Cietumā miris jaunietis, kurš pirms pusgada dzērumā Rojā tīšām uzbrauca Artūram! VIDEO

Cietumā miris 34 gadus vecais huligāns, kurš pirms pusgada Rojā, Zvejnieksvētku laikā, alkohola un narkotiku reibumā notrieca 33 gadus veco Artūru, kurš pēc gūtajām traumām joprojām atgūstas no smagajiem ievainojumiem un pašlaik pārvietojas ratiņkrēslā, bet nezaudē cerības atkal staigāt, raksta jauns.lv.

Pagājušā gada 9. jūlijā visu Latviju šokēja nežēlīgs piedzēruša huligāna uzbrukums. Pēc konflikta Rojas Zvejnieksvētkos satrakojies un piedzēries 1983. gadā dzimis dundadznieks ar „Chrysler” kabrioletu speciāli lielā ātrumā uzbrauca Artūram, kurš viņu iepriekš bija centies nomierināt. Artūrs tika smagi ievainots, viņam konstatēja vairākus kāju lūzumus un citas traumas. Savukārt Artūru notriekušais jaunietis aizbrauca no notikuma vietas un vēlāk narkotiku un 1,4 promiļu lielā alkohola reibumā tika aizturēts.

Ieslodzījumu vietu pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ināra Makārova Kasjauns.lv paziņoja, ka nesen ar brīvības atņemšanu uz pieciem gadiem notiesātais noziedznieks ir miris. Makārova Kasjauns.lv stāsta: „Ieslodzītais mira 9. janvārī. Konstatējot ieslodzītā veselības problēmas, nekavējoties tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, bet pēc 40 minūšu pūlēm, dzīvību glābt neizdevās. Kā katrā nāves gadījumā, ir ierosināts Kriminālprocess, veiktas ekspertīzes, pēc kurām tiks noteikts precīzs ieslodzītā nāves cēlonis. Vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas”.

Vairāk lasi portālā jauns.lv

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos šokējošo video!

Pievienot komentāru