Dienas horoskops 05.06.2017.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir izteiktas slāpes pēc zināšanām, un viņi strikti zina to, kādas zināšanas vēlas apgūt. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem patīk piešķirt vienādu vērtību visām zināšanām, tāpēc Strēlniekiem, kam ir spēcīgas zināšanas kādā jomā, var rasties vēlme apgūt citas jomas.

Mežāzis

Mežāžiem jāizvairās iegrimt pārāk dziļi tēmās, kam ir pārāk reāla ietekme uz viņu dzīvi. Mežāži mēdz būt ļoti norūpējušies par savu patieso stāvokli, un lasot pārāk daudz par savu esošo situāciju, var rasties nevajadzīgas bailes un šausmas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem parasti ir vismaz viens politiskā vai sociālā tēma, par ko viņi ir ļoti kaislīgi. Ūdensvīri, kas jau zina šo jautājumu plusus un mīnusus, varētu vēlēties apsvērt jebkādu pretēju uzskatu pētniecību, lai tiem būtu vajadzīgā munīcija, kad uzrastos viņu uzskatu pretinieks.

Zivis

Savā brīvajā laikā Zivis var vēlēties apskatīt sociālās zinātnes. Šīs zīmes pārstāvjiem mēdz būt augstas spējas saprast citus, kas var padarīt viņus īpaši vērtīgus socioloģijas, antropoloģijas, vēstures un psiholoģijas jomās.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru