Dienas horoskops 13.06.2017.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži izceļas ar savu pieredzi un zināšanām. Šodien būtu jāapsver iespēja izmantot šīs īpašības, lai palīdzētu citiem iegūt praktisku izpratni par apkārtējo pasauli, jo īpaši, ja teorijas un ideoloģijas nonāk pretrunās.

Mežāzis

Šodien, visticamāk, būsiet grūtā situācijā. Jūs mēdzat būt ļoti ātri un stabili stāvēt uz zemes, bet mēdzat arī noklusēt ko svarīgu, bažījoties pateikt kaut ko nepareizu. Dažreiz izrādīt kaislību ir labāk nekā izrādīt pakļaušanos.

Ūdensvīrs

Šodien jums vajadzētu sevi parādīt no labākās puses. Jums mēdz būt ļoti spēcīgi uzskati, un jums mēdz būt noteikta kārtība, kā jūs paužat vai izplatāt šos uzskatus. Rīkojoties pārāk pārdroši vai agresīvi, varat radīt šaubas par teiktā patiesumu un zaudēt klausītāja uzticību.

Zivis

Šodien jums jādarbojas kā moderatoram. Ne kā tiesnešiem, kā to dara Svari, bet kā tulkotājam, palīdzot cilvēkiem ar pretējiem viedokļiem un pieredzi saprast vienam otru. Kāds filozofs reiz teicis, ka, lai cilvēki varētu sazināties, viņiem ir vajadzīga kopīga realitāte, un Zivis var palīdzēt atrast šo realitāti.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru