Dienas horoskops 14.07.2017.

Strēlnieks

Šodien Mēness ir sarežģītā pozīcijā ar Saturnu. Šajā laikā jūs varētu nonākt pretrunās. Tev ir kādas brūces sirdī, kuras nepieciešams pilnībā sadziedēt. Pievērsiet uzmanību savām veselības vajadzībām, lielisks laiks, lai ieplānotu pareizas tikšanās, kas jums šajā laikā ir nepieciešama. Šampānieša un pērļu ir jūsu spēka krāsas šodien!

Mežāzis

Šajā laikā jums ir lieliska došanas un ņemšanas pozīcija. Ja jūs atveseļojas no slimībām vai palīdzat kādam, kuram iet grūti, šis ir lielisks laiks atpūtai. Šobrīd problēmas var izzust. Arī finansēm nepieciešama atpūta.

Ūdensvīrs

Šajā brīdī jūs varat justies nedaudz pamests. Šis varētu būt brīdis, kad esat attālinājuši sevi no citiem vai paņēmuši mazliet laika sev. Darbs un karjera var būt otrajā plānā, bet jūsu psiholoģiskā veselība šajā laikā ir prioritāte. Dzeltens ir jūsu spēka krāsa šodien.

Zivis

Kāda jauka diena! Visapkārt notiek dziedināšanās. Šodien jums ir neticama saikne ar savu enerģijas avotu. Spēcinošs laiks spa, vannām, baseinam vai pie ūdenskrātuves, lai atgūtos. Tu attīrīsies un atjaunosies! Iekļauj to savās dienas gaitās! Piparmētra ir lieliski piemērota aromterapijai!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru