Dienas horoskops 16.06.2017.

Strēlnieks

Strēlnieki, kuri dodot priekšroku būšanai vienatnē, var vēlēties pavadīt kādu laiku kopā ar citiem. Jūs vienmēr novērtējat gudrību, sapratni un empīriskas zināšanas, un šīs lietas ir vieglāk izprast, kad pār dienu valda Zivis.

Mežāzis

Šodien nedaudz nomierināsiet savus nervus. Jūs bieži uztraucieties par savu reputāciju, kas robežojas ar paranoju, bet, ja pacentīsieties ieraudzīt pasauli caur citu acīm, pamanīsiet, ka citi cilvēki par jums nedomā tikpat daudz, cik daudz jūs domājat par viņiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem mēdz būt ļoti stingra pārliecība, kas var attālināt viņus no tiem, kam ir citādāka pārliecība, kā rezultātā bieži zaudē sakarus ar realitāti. Domāšana par citu cilvēku audzināšanu un apstākļiem, var palīdzēt jums mazliet labāk izprast atšķirību.

Zivis

Jums jābūt uzmanīgiem, jo šodien varat kļūt tik ļoti empātiski, ka mulsumā citu cilvēku emocijas varat uztvert par savu pašu. To pamanot, izjutīsiet spēcīgu sapratni, bet, ja tas paslīdēs garām, izjutīsiet mulsinošas un nevajadzīgas emocijas bez redzama iemesla.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru