Dienas horoskops 18.07.2017.

Strēlnieks

Šodien ir laba diena, lai jūs varētu uzņemties izaicinājumu vai virzīties uz priekšu savā radošajā telpā. Jums ir daudz ko darīt un mācīties. Šobrīd ir ļoti daudz kas jāpaveic, un jums var likties, it kā pasaules svars ir uz jūsu pleciem, bet tas netraucēs šajā dienā saskatīt brīnišķīgus brīžus!

Mežāzis

Jūsu zodiaka sektorā ir tonna enerģijas, un tā ir saistīta ar pārveidošanos līdz sirds dziļumiem. Tas varētu būt saistīts ar liktenīgām ziņām vai sarunām. Jūs šobrīd nevarat no tā izvairīties! Jūs varat ņemt vērā tikai izmaiņas!

Ūdensvīrs

Šī nav diena, lai no kāda vai kaut kā izvairītos! Šajā laikā ir kāda vara vai varas cīņa ar kādu vai kaut ko. Jums ir daudz ko izteikt, bet tagad jums ir lieliska iespēja to izdarīt. Iespējams, var rasties sajūta, ka kāds ved jūs pa nepareizo ceļu. Dziļi attīroša elpošana, šodiena ir došanai un ņemšanai! Kāda autoritāte var sniegt tev labu padomu! Dzeltenais un oranžais ir jūsu spēka krāsas!

Zivis

Izveidojiet drošu vietu, lai jūs varētu darīt to, ko jūs darāt vislabāk! RADIET! Šis ir lielisks laiks, lai sāktu projektu vai pavērtu jaunas iespējas. Šobrīd jūs varat justies kā izkritis no aprites, bet tas nenozīmē, ka jūs nevarat izveidot savu jautrību! Rozā un violeta ir jūsu spēka krāsas šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru