Divu bērnu māte pamatīgā reibumā lamā un sit policistus!

23.septembrī īsi pirms pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no Valsts policijas Ceļu policijas darbiniekiem, kuri, dodoties uz izsaukumu, ievērojuši kādu iereibušu sievieti ar diviem maziem bērniem, tāpēc pieņemts lēmums apstāties un sagaidīt Rīgas pašvaldības policiju situācijas atrisināšanai, vēsta ieraksts Rīgas pašvaldības policijas facebook lapā.

Notikuma vietā iereibušajai mātei līdzās bija draudzene, kura arī bija manāmā alkohola reibumā. Blakus viņām atradās deviņus un trīs gadus veci bērni. Abas sievietes sāka kliegt uz policistiem, norādot, ka ir vēls un bērniem jādodas gulēt. Mirkli vēlāk bērnu mātei bija vairākkārtīgi jāaizrāda par smēķēšanu bērnu klātbūtnē.

Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, lai pārbauda abu bērnu veselības stāvokli. Ierodoties mediķiem, māte liedza viņiem atvases apskatīt. Uz notikuma vietu nosūtīta vēl viena policijas ekipāža, lai abas dāmas nomierinātu.

Brīdī, kad piebrauca otra policijas ekipāža, iereibušās mātes draudzene satvēra deviņus gadus veco zēnu un sāka skriet prom. Sieviete panākta un atvesta atpakaļ.

Pēc ilgstošām pārrunām māte piekrita, lai mediķi bērnus apskata. Noskaidrots, ka hospitalizācija abiem zēniem nav nepieciešama. Pēc pārbaudēm māte paķēra bērnus un vēlreiz mēģināja aizbēgt, taču policisti bēgšanas mēģinājumu pārtrauca. Bērnu mātei vairākkārtīgi aizrādīts par lamu vārdu lietošanu, draudēšanu un kliegšanu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru